Home » » Lirik Kembali Senyum - Izwan Pilus

Lirik Kembali Senyum - Izwan Pilus

Pantas kau diam membisu
Ada garis sendu diwajahmu
Salahkah sekadar aku bertanya
Berikan jawapan

Kuatkah ikatan cinta
Apa mungkin kasih mu setia
Tak ku duga airmata berlinang
Luka perasaanmu sayang

Sengaja hatimu ingin ku duga
Tak terlintas fikiran mencuriga cinta
Ku tahu seputih dingin salju
Itu warna cintamu

Kekasih usah merasa ragu dan sangsi
Kekasih cinta ku takkan terbelah bagi
Keringkanlah airmata di pipi mu sayang
Kembali senyum

Dan maafkanku…

Lirik Kembali Senyum - Izwan Pilus @ Lirikami

7 Komen:

Tanpa Nama berkata...

hii..best ar lagu tu....

Tanpa Nama berkata...

good! ble lgu ni dicipte dan dinyayikan?

liyana berkata...

sape2 yg tngk lirik lg ni,sdekahkn al fatihan untuk arwah abg izwan and jgn lupa vote abg aril kat mania.suara adik bradik ni mmg mantop! tngk manua jam 9 mlm setiap ari sabtu.

Tanpa Nama berkata...

aku suka lgu arwah nie,lgu nie sngat best gilew,bilew aku dngr jew lgu nie rase cam nak nngis jew,tpi dah nngis dah pom hehe,ape2 pom cayok lar abg izwan,smoga arwah d'tmptkn b'sma2 org2 yg briman d'ssi ALLAH

Tanpa Nama berkata...

bile aku dngar lgu nie,aku rase nk nngis jew(tpi dah nngis dah pom,hehehe) tpi ape2 pom arwah sngat the best,awook!!!!!! i miss u so much forever n ever,smoga arwah d'tmptkn b'sma2 org2 yg b'imn

Tanpa Nama berkata...

dia meninggal pd 20.1.2012.aq org yang sama bg komen yg umur 12 thn...... aq akn kembali senyum....

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum.sya tdk blh mlpkn lgu ni sbb lgu ni mmbri bnyk kngn pht mns kpda sya.sya mrpkn seorang pljr sklh brasrma pnh iaitu sklh mnghsains kbng psu ,jitra kedah.smga arwah dccri rhmt dn tnng di ssi allah.....amin amin ya rabbal alamin.pljr prmpuan tngktn stu nekad 2013.

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami