Home » » Lirik Lagu Dekat Padamu - Yusry KRU

Lirik Lagu Dekat Padamu - Yusry KRU

Dekat padamu
Arah ingin kutuju
Walaupun jauh akan kutempuh
Kerana hanya sunyi menemani hari
Semenjak kau pergi membawa diri

Oh dekat padamu
Di sana kan bersatu
Dua jiwa yang terpisah
Kesetiaan yang telah kita sama ikrarkan
Ku pegang teguh janji kukotakan

Andai tersalah arah berikanku tanda
Agar kau terima yang sebaiknya
Jika cinta kita hanya sejarah lama
Sudilah kucuba kali kedua

Walau jauh akan kugegas berlari
Walau tinggi bisa kuterbang di langit
Walau sedalam mana akan kuselami
Kerana cinta sedalam itu mekar
Bila ku dekat padamu

Dekat padamu itu destinasiku
Tak kira apa jua kuterima
Harapanku kan terbuka pintu di hatimu
Dengan rela menunggu kehadiranku

Andai tersalah arah berikanku tanda
Agar kau terima yang sebaiknya
Harapan mendorong ku mengusung cinta kita
Janganlah dibalas rasa kecewa

Lirik Lagu Dekat Padamu - Yusry KRU @ Lirikami

11 Komen:

mYa myra>> berkata...

best gile siot!!!!

Tanpa Nama berkata...

best..

Tanpa Nama berkata...

BEST SNGT LAGU NIE....
:) DEKAT PADAMU

Tanpa Nama berkata...

Sejak kecik lagi aku minat lagu ni. Antara lagu paling best ah aku penah dengar

Tanpa Nama berkata...

Nak2 lagi time nak pujuk kekasih..sanggup pegi KL pastu gi tempat keje dia....tgu dia balik keje untuk pujuk kembali

Tanpa Nama berkata...

Layan cinta kolestrol haha

Anis Syuhadah berkata...

Lagu ni ada dalam novel PISA. Serious buat aku nangis.

Anis Syuhadah berkata...

Lagu ni ada dalam novel PISA. Serious buat aku nangis.

Tanpa Nama berkata...

best nye lgu ni

shimah lc berkata...

Best .. Giler kau

Tanpa Nama berkata...

best lagi lagu ni

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami