Home » » » Lirik Lagu Kita - Aizat

Lirik Lagu Kita - Aizat

Lirik Lagu Kita - Aizat

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita



Lirik Lagu Kita - Aizat @ Lirikami

32 Komen:

dayda berkata...

best lagu nie

fatin berkata...

Best r lagu ni..lagu ni mngambarkan arah tuju hidup ni..(>"<)

Rauf98 berkata...

fantastic....... i like this song!!!

zool berkata...

AKu nak karaoke version tanpa vokal ada tak??

akim lovers... berkata...

best gilerrrrr lagu nie!!!.....

Tanpa Nama berkata...

huhu..besh besh.. pakwe aku strumming lagu ni ntuk aku.!! huhu love u babe!

chowmel.. berkata...

Best betul lagu aizat ni!!..

Tanpa Nama berkata...

memg best gler...
i like it..

kiwi berkata...

touching kowt lagu nie...bez sesangat...ak tujukan pada someone yang ak suka n rindu selalu...jgn noty2 beb..miz u

Tanpa Nama berkata...

bibah cakap....
aku nak suruh semua murid aku satu dewan nyanyi lagu ni utk HARI GURU nanti
bestnya....tak sabar

Tanpa Nama berkata...

lirik ni betul, tp ada sesuatu yg pelik ttg lirik lagu ni. xtau lah samada org ln perasan ke x...

"Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya"


penulis lirik guna perkataan "dia".

tapi dlm rangkap seterusnya,

"...Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,..."

lau ni dah bukan untuk "dia" lagi dah, dah jadi untuk "kamu"...

curang ke?

Tanpa Nama berkata...

bibah kata

lagu ni dia nyanyi untuk orang yang ada depannya
tapi dia harap 'orang tu' dengar
supaya dia jealous
ha...ha...ha...

Tanpa Nama berkata...

aizat 4ever the best !!!

Tanpa Nama berkata...

sooooooooooo best

Tanpa Nama berkata...

best gila lagu ni

Tanpa Nama berkata...

lagu ini memang best

Tanpa Nama berkata...

slalu aku nyanyikan lagu ney..harap aku dapat menyanyi untuk semua org..

Tanpa Nama berkata...

YO!!

Tanpa Nama berkata...

best lagu ni!!!! LLLLAAAAGGGGUUU KKKKKIIIIITTTTAAAA!!!!

Tanpa Nama berkata...

sape yang kata lagu ni x sdap maknanyerr kalau die dgar lagu bukan lagu die larhhhh!!!

Tanpa Nama berkata...

best terlalu.hahaha.aizat the best.

Tanpa Nama berkata...

i love so much this song

Tanpa Nama berkata...

Hai boleh berkenalan saye org di bintulu saye suka lagu kita ni ,lagu ni paling best dan luahkan perasaan yang ada grk

Tanpa Nama berkata...

Love this song very much ..

Tanpa Nama berkata...

i love this song

Tanpa Nama berkata...

lagu pakwe kite nynyi kat kite!!

eindiey skq berkata...

best

Tanpa Nama berkata...

aku hensem kowt!

Tanpa Nama berkata...

jangan nak berpakwe2 sangat laaa.. blaja tak habes.. menggatal

Tanpa Nama berkata...

kau pon apa kurangnya

Tanpa Nama berkata...

Best lagu ni. Sedap aizat nyanyi

Tanpa Nama berkata...

Ish ish. Ada org gatal-,-

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami