Home » » Lirik Lagu Sejahtera Malaysia - Roy

Lirik Lagu Sejahtera Malaysia - Roy

Puji dan syukur pada Ilahi
Anugerahnya tiada terhingga
Kedamaian kemakmuran
Malaysiaku bahagia

Dengan tekad untuk berjaya
Berbakti pada nusa dan bangsa
Kami junjung cita-cita luhur
Perpaduan seluruh negeri

( korus )
Seia sekata sehati sejiwa
Menghadapi cabaran
Kami sedia kami setia
Berkorban untuk negara

Bersemarak Malaysia tercinta
Kibarkan panji kebesarannya
Kami rela menjaga namamu
Sejahtera Malaysia

Lirik Lagu Sejahtera Malaysia - Roy @ Lirikami

21 Komen:

Tanpa Nama berkata...

ala tak best pun

Tanpa Nama berkata...

gurau je......................

Tanpa Nama berkata...

EM TAK BEST POOOOOOOOOOON INGATKAN BESTTTTTTTTTT TENGOK GAMBAR CAM BESTT TAPI SEBALIK NYA HUUUUUUUUUUUUUU SEDIHNYA

Tanpa Nama berkata...

best tu ada lah tp sikit sedihnya banyk

Tanpa Nama berkata...

oklah

Tanpa Nama berkata...

Best lah sebab ianya lagu dulu. Cikgu kita cakap nie lagu lama klau dgr mmg x best, bila byk Kali dengar mesti best. Kita harus bangga dengan lagu patriotic walaupun lagu nya x best tapi lama2 best juga..

Tanpa Nama berkata...

nice

Tanpa Nama berkata...

Kita sebagai rakyatnya terpaksa lah menghayati walaupun lagunya x best langsung

Tanpa Nama berkata...

lagu nie best sgt. saya suka dgr lagu nie. walaupun lgu lma org ckp..hehe..:)

Tanpa Nama berkata...

suke

Tanpa Nama berkata...

biasa biasa je...

Tanpa Nama berkata...

Lagu negara sendiri p0wn nk kutuk bodoh!!!pegi berambus lah bodooo...!

Mr. John berkata...

lirik yang penting...be profesional.

Tanpa Nama berkata...

Wow ! Sy kt sekolah, ade pertandingan menyanyi tak lme lgi. Jdi, cgu kte cabar kte nyanyi lgu ni. Dye ingt kte tak boleh nyanyi lgu ni. First, kte mmg tak minat giler dgn lgu ni. Tpi, lme2x dh jdi suke lh plak. Mmg menakjubkan ! ^^ Lgu ni ialah lgu yg the best ever !

Tanpa Nama berkata...

(Bertepuk tangan)

Baik dan penting lah.

Tanpa Nama berkata...

saya kene nyanyi kat sekolah sbb bising dalam bilik muzik pastu cikgu suruh nyanyi lagu ni untuk test vokal

Tanpa Nama berkata...

best sangat lagu ini.Kita sebagai rakyat malaysia harus mehayati lagu proitik

Tanpa Nama berkata...

Indonesia niihh......
:p FUCK MALINGSIA :p

¤:*"INDONESIA":*¤

Tanpa Nama berkata...

ouhh nie sngat bgus nie....nice

Tanpa Nama berkata...

vfuygefvahescdshjacfdgyrtudcikufe

Tanpa Nama berkata...

ini langsung tak best

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami