Home » » Lirik Tentang Bulan (OST Tentang Bulan ) - Fatin Nur Afifah

Lirik Tentang Bulan (OST Tentang Bulan ) - Fatin Nur Afifah

Bulan dan bintang
Bersinar berkelipan
Dan menerangi
keindahan malam
Tanpamu bulan
Malam kegelapan
Tanpamu bintang
Hilanglah keindahan

Ini kisah tentang bulan
Bulan bintang jadi kawan
Bergitulah persahabatan
Yang cuba kami eratkan
Moga berkekalan selamanya

Bergitulah kami hidup lima sekawan
Sesama berjanji susah senang dirasa
Dibawah sinaran cahaya bulan bintang
Menjadi saksi janji kami semua

Lirik Tentang Bulan (OST Tentang Bulan ) - Fatin Nur Afifah @ Lirikami

25 Komen:

Tanpa Nama berkata...

best lagu nie ^_^

Tanpa Nama berkata...

best betul lagu ni

ainnurul2002@gmail.com berkata...

pandai betul orang yang tulis lirik ni

Tanpa Nama berkata...

mntaaap

Tanpa Nama berkata...

memang rasa trsehtuh sngt dngn lirik lagu nih...
melodi iringan lagilah jdikn lgu ni...trsngt mnyntuh jiwa. tul x?

Tanpa Nama berkata...

wowwwww

Tanpa Nama berkata...

Terbaik macam aq.aq sayang sahabat aq lagu ni ade kene mengena dengan aq waktu aq x pecaya yg cikgu aq masuk sekolah ari jumaat punya sedih aq sampai aq jatuhkan air mata aq depan bff aq n cikgu aq malu gilerrr bila cikgu aniza yoof kata aq ciwek bagi aq dia lah cikgu dan dia lah ibu kepada kita orang cikgu apa yang kami ingin luah kan adalah mira n wan sayang cikgu i love u to so much muahh dunia akhirat

mira 3wawasan berkata...

mira rndu cikgu i love u so much from mira 3wawasan

Tanpa Nama berkata...

Sedap kan lgu ni ^_^ Lagu niyh ade maksud bg akuu dn kwan - ii aku di SMK Rantau . Aku happy bile dpt kwn mcm dea org . Mereka thu kesah pahit manis akuu slame niyh ! Bwt , dea org lah kwan aku buad slame - ii nye . Love you friend .

Tanpa Nama berkata...

sedap nye lagu ni . lagu ni x kan ku lupa kan dunia dan akhirat
^^ Dan ak xkan lupe kwn2 aku yg laen wlaupun dea org jaoh dri ak . dea org ttap ade dlm hati ak , buad slame niyh . Aishah , farhana , nadia , fina , faziera , jeslina , najwa , nurin , fatyn , shuhada , syima , mimi , nabila , afieqah, ayu , khairina , ros roziana , amira , farahin , anisyah , aishah che ' at , iman , fadilah , mazdiana . sorry klau ak tak ingad kwn2 yg laen tu . Bwt , itu lah snarai nme kwan2 aku buad slame - lame nye ^^ .. You all are my bestfriend forever ..

-SMK RANTAU N SMK SAMSUDIN NAIN-

Tanpa Nama berkata...

Cikgu ku

Tanpa Nama berkata...

i like

Tanpa Nama berkata...

Sye ske sngt lgu nie tpi smpi skang x hfll2 lgi...aSy

Tanpa Nama berkata...

Sedih rasanya dengar lagu ni. Sebak, hmmmm :'( kita takkan berpisahkan sahabat? Korang selamanya ttp dlm hati aku. Love you,

Tanpa Nama berkata...

Bestkn lagu ni,lagu ni membuatkn aku xkn terpisah gan kwn2 aku walau apepun yg terjadi korang tetap ade disisi aku buat selamanye.maafkn aku kalau aku ade buat slh kt korang selama ni halalkn mkn minum akunye.YOU ALL ARE MY BESTFRIENDS FOR EVER

Tanpa Nama berkata...

Lagu nie mmg bestkan....klu nyanyi je lagu nie terus teringat kat kwn-kwn....belul x..

Tanpa Nama berkata...

Lagu nie mmg bestkan....klu nyanyi je lagu nie terus teringat kat kwn-kwn....belul x..

Tanpa Nama berkata...

i like this s0ng ~ sngt mnarik ..
bole mngingatkn sy pda kwn2 sk0la sy dulu .

# bebeh'cxiiedrin

Tanpa Nama berkata...

sye selalu menaggis masa dengar lagu ni memang best

Tanpa Nama berkata...

Lama x tngk Tentang Bulan. Ia mengajar kita erti persahabatan. ^_^

Tanpa Nama berkata...

Bulan bintang umpama saksi persahabatan kami. Kami berjanji akan berkawan sampai akhirat. ^_^ :'<

Tanpa Nama berkata...

tersentuh perasaan,aku mahu menjaga nama baik kwn2 ku yg tersayg susah senang sama dirasa

Kwn ku jumpa di dunia lain berkata...

Aku mempunyai seorg kwn yg aku kenali sejak umur ku 9 tahun sehinga 13.die merupakan kwn yg paling rapat dengan aku.namun disebabkan allah lebih sayg kan die, die meninggalkan aku keseorngan.die meningal kan aku mase kemalangan dalam rombongan lawatan sklh aku dan menghembuskan nafas terakhir di pangkuan ku.ambillah ikhtibar yg kwn x boleh dibeli jagalah kawn mu dengan baik#kwn selamanya

Tanpa Nama berkata...

Best gilerrrr ... Lagu ni ..

Tanpa Nama berkata...

Sya trasa sgt mnynth hti bila mndngar lagu nie!!

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami