Home » » » » Lirik Trilogik Cinta (Cinta Tiga Segi) - Saleem

Lirik Trilogik Cinta (Cinta Tiga Segi) - Saleem

Setahun sudah ku menunggu dirimu
Akhirnya kau menjadi milikku
Sukarnya untukku melupakanmu
Kerna kau ku cintai selalu

Tapi sayang kehadiran kekasih lamamu
Datang kembali mengenang cinta dahulu

Mengapa ini semua harus berlaku
Apakah ini semua kerna diriku
Sedangkan aku cuma watak dalam percintaan
Tak sanggup aku melepaskanmu

Kau ibarat terperangkap di tengah lautan
Tak tahu mana arah untuk kau menuju

Andai kau pinta untuk melepaskanmu
Terpaksa aku turutkan
Mungkinkah ini suatu pengajaran
Di dalam percintaan


Tajuk/Lirik Lagu: Trilogi Cinta / Perangkap Cinta (Cinta Tiga Segi)
Penyanyi: Saleem Iklim


Lirik Trilogik Cinta (Cinta Tiga Segi) - Saleem @ Lirikami

23 Komen:

Lovely Girl berkata...

Alamak... Nape sedih sgt lagu nie...

Lovely Girl berkata...

Alamak... Nape sedih sgt lagu nie...

miiumyhoi berkata...

best nye lgu ni tp knp video youtube x ka c msk sekali? apa2 pun lgu ni ok.

miiumyhoi berkata...

best nye lgu ni tp knp video youtube x ka c msk sekali? apa2 pun lgu ni ok.

Tanpa Nama berkata...

pernah terjadi ke dlam hidup ke...
nampak sedih gile...

Tanpa Nama berkata...

wahh,,, jadi sedihh

hikzhikzhikz...

Izwani berkata...

Lagu ni mnusuk hti btul larh....

Tanpa Nama berkata...

mantap

gerangan berkata...

spektakulerrrrrrrr

Tanpa Nama berkata...

jiwang karat

Tanpa Nama berkata...

aku suka sangat lagu ni

Tanpa Nama berkata...

Sedih bgt lagu'y.

Tanpa Nama berkata...

Lagu ni sgt lah sedih

Tanpa Nama berkata...

jalan critanya gimana kok bisa jadi dihukum gantung?



Tanpa Nama berkata...

siapa yg di hkum gantung,,,!

Tanpa Nama berkata...

woooo . bestnye

Tanpa Nama berkata...

Gilaa laguu niee menyentuhh bangeet dehh

jitu kan berkata...

lagu yang menceritakan tiga remaja yang akhirnya satu lelaki di hukum gantung karena dia ( si kekasih baru ) membunuh lelaki yang satu ( kekasih lama )

Tanpa Nama berkata...

ok banget deh lagu ini..mantap & menyentuh hati...

Budak Sekolah berkata...

lagu ni memang best

Tanpa Nama berkata...

Saya roy dari indonesia, I Love This Song...
Bravooooo for saleem...

Fajri Andromedha berkata...

For iklim

Tanpa Nama berkata...

Best of SALEEM

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami