Home » » Lirik Alasan Mu - Exist

Lirik Alasan Mu - Exist

Ikhlasnya hati
Sering kali disalah erti
Tulusnya budi
Tidak pernah engkau hargai
Berlalu pergi dengan
Kelukaan ini
Kumengalah... ku bersabar

Bertentang mata seolah-olah tiada apa
Berpaling muka ada saja yang tidak kena
Mencari sebab serta alasan yang kukuh
Supaya tercapai hajatmu

Manis dibibir memutar kata
Malah kau tuduh akulah segala penyebabnya
Siapa terlna pastinya terpukau
Pujukmu, rayumu, suaramu
Yang menagih simpati dan harapan

Engkau pastinya tersenyum
Dengan pengunduran diriki
Tetapi bagi ku pula
Suatu ketenangan

Andai kita terus bersama
Belum tentu kita bahagia
Selagi tidak kau ubah
Cara hidupmu

Ada rahmatnya
Bila tidak lagi bersama
Terasa jauh
Diriku ini dengan dosa

Ku tinggalkanmu walau tanpa kerelaan
Yang nyata kau tidak berubah...

Katalah apa yang kau ingin
Selagi kau dapat berkata
Memang begitu sikapmu
Semenjak dahulu

Lirik Alasan Mu - Exist @ Lirikami

29 Komen:

Tanpa Nama berkata...

dew best song

raja_syiqin berkata...

best sangat lagu ini...
lagu ini menceritakan tentang cinta...
saya pernah tengok video ini...

Tanpa Nama berkata...

sy suka lirik lagi ni sbb.. ia berlaku dlm hdp sy kini... sblm ni sy cuma dgr lagu ni sekadar hidurn dn termsk dlm senarai lagu kegemaran sy.. tp x sgka ia berlaku dlm hdp sy skrg...:( skrg sy slalu dgr lagu ni....

Tanpa Nama berkata...

sedap gila lagu nie...the best ark..

Tanpa Nama berkata...

Saye suka btl ngan lagi nih. Masa saya sklh dulu ket indonesia sampai skrng saya ket malaysia klw kak saya masa tuh x putar lagu nih mungkin x jumpa sampai skrng lagu nih mksh byk kak love you

Tanpa Nama berkata...

best

Tanpa Nama berkata...

Lirik lagu best!!! Happens in my life~ sob2, cedey giler....

Tanpa Nama berkata...

laguu ny buat aq teringat kt seseorang ! i love this song <3

Tanpa Nama berkata...

Lagu nih best sgt ! Lagu nih my boyfie favourite song :-)

Tanpa Nama berkata...

sya suka lgu nhe sebab prnh terjdi dlm hidup sya , khairiyah

Tanpa Nama berkata...

saya suka!saya suka!

Tanpa Nama berkata...

HNNZNNZ
FDLZH,FLI

Tanpa Nama berkata...

Desta dalam rancangan Opera Van Java slalu nyanyi lagu nih kat rancangan lawak pecah perut indonesia tu.Astro Bintang,141.

Tanpa Nama berkata...

Best lagu ni IA menceritakan tentang cinta

Tanpa Nama berkata...

tetiba teringat kat sese0rang ja..huhu

Tanpa Nama berkata...

Saya suka Lagu ni... Lagu ni dpat menbuat saya tenang ..mkin Ada insan kita sebergini...

♥ ciqqaqa ♥ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zack Ryuken berkata...

Sedey...terjadi

faizalsalajudin berkata...

sunguh tragis skali...

Tanpa Nama berkata...

Khas untuk bekas isteriku yg semakin hanyut dan dlm proses menukar agama....

Tanpa Nama berkata...

SUNGGUH MENENANGKAN

Tanpa Nama berkata...

BeSt the best

Tanpa Nama berkata...

Lagu ini mngingatkan Q pd suami q...:)

Tanpa Nama berkata...

hmmm sedang melalui saat ini :(

Tanpa Nama berkata...

On the best!!!saya sukakan nya...tpi lagu nya sedih dan pilu bwt saya...hmmmmmmm

Tanpa Nama berkata...

Layan lagi ni puas2...sedih... :(

Tanpa Nama berkata...

Lagu ni peneman aku stady. ada aura yang buat hati aku tenang.

yenyen nokpan berkata...

Betul tu rasa tenang sangat.

yenyen nokpan berkata...

Betul tu rasa tenang sangat.

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami