Home » » » Lirik Situasi - Bunkface

Lirik Situasi - Bunkface

Lirik Lagu Situasi - Bunkface

Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh...

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O


Lirik Situasi - Bunkface @ Lirikami

13 Komen:

Tanpa Nama berkata...

the best

FASHA berkata...

fasha minat kat sam sebab die puya suara like my boyfriend.semua lagu die fasha suke sangat .hrap-harap sam baca

a berkata...

all the best to bunkface band.i think his voice so sweet

Tanpa Nama berkata...

lagu bunkface semua best-best.suara sam sedap sngt

Tanpa Nama berkata...

semua lagu bunkface best gila...sebab vokalis dia hensem gila..kalau saya dah lama saya jadikan dia suami saya...

Tanpa Nama berkata...

emm..sedap lah lagu ni..saya suka lagu ni dan dah jadi lagu kesukaan adik2 saya nie...good luck for group situasi ini...

Tanpa Nama berkata...

best lagu ani yo:)

Tanpa Nama berkata...

abesh .. aq nak gune lagu ni kat sklh AF SCHOLL LOL

Tanpa Nama berkata...

situasi is the best

Tanpa Nama berkata...

this is my favourite song
...

Tanpa Nama berkata...

best lagu ni

Tanpa Nama berkata...

Best jgk lgu ni ramai yg komen smua crita ttg sam tpi suara dierr sdp jgkkn... :):):):):) hihihihihihi~:)

Tanpa Nama berkata...

situsi the best

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami