Home » » Lirik Lagu Dan Sebenarnya - Yuna

Lirik Lagu Dan Sebenarnya - Yuna

Lirik Lagu Dan Sebenarnya - Yuna

Oh bulan
Yang melayan diriku lagi
Pabila air mata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

Ku enggan
Berpura-pura ku bahagia
Ku enggan
Melihat kau bersama si dia
Oo ku akui cemburu mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

[Bridge]
Di saat kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

Download Yuna - Dan Sebenarnya.mp3

Lirik Lagu Dan Sebenarnya - Yuna @ Lirikami

30 Komen:

Lagu Top berkata...

Lagu mp3 yuna boleh di download di url berikut http://lagulagutop.blogspot.com/2009/07/yuna-dan-sebenarnya.html

Tanpa Nama berkata...

bes gilaaaaaaaaaaaaaaaa yang i rindu kat u lah sayang????????????.............

Tanpa Nama berkata...

asdd

Tanpa Nama berkata...

ddddddddddddddfddddddgfdgb funnin isnt it

Tanpa Nama berkata...

GVGG

Tanpa Nama berkata...

TETEK

Tanpa Nama berkata...

X BEST SLOW JER RSE NK TDO

Tanpa Nama berkata...

SAYA SUKA YUNA TAPI DIA MACAM LAKI

Fa.Na berkata...

Best lagu nie.. terkenang...

Tanpa Nama berkata...

lagu ni bleh la... hahah ,

Tanpa Nama berkata...

Yuna ni best gileeeeeeer bleh buat orang makin terkenang pada orang yang kita sayang selama ni I LOVE YOUR SONGGGGG YUNA.......

Tanpa Nama berkata...

saya dah kena tinggalkan boyfriend so saya akan dengar lagu ni bestnyerrrrrrrr

Tanpa Nama berkata...

lagu da sebenarnya nie kan mmg sebenarnya ape yg aku tgh rse skrg.. biarpun da 6 bln die pegi tgglkan aku,tp aku tetap rindu die..

DAN SEBENARNYA aku masih syg kau.. tp kau lebih menyayangi org lain.. aku doakan kebahagian kau die samping si die ok..

Nikmatul berkata...

aku suka lagu dan sebenarnya...makna nya amat menyentuh hati ku hehe....Yuna is the best XD...

Nikmatul berkata...

walaupun aku ne singgle tpi aku suka maknanya...hehe...

Tanpa Nama berkata...

bagus lagu ni besstttttttt...

Tanpa Nama berkata...

lagu ni wat aq meleleh air mata huhuhu.............

Tanpa Nama berkata...

nak nangis la lak

Tanpa Nama berkata...

kak Yuna, kak yuna ade facebook tk????

megat nizam berkata...

aii...nice 2 meet u..
i betol2 minat lagu u
lauw boleh,,nyanyi lah bnyak lg lagu..
sore u best tauw...jgn lupe 6t wt konsert kt kuantan,phg tauw...

Tanpa Nama berkata...

lagu ape lagi yg best?

Tanpa Nama berkata...

syanakjadiadqangktkaqyunabolhx???

Tanpa Nama berkata...

de best!
lagy pon,lagu nih terpilih
tuk UJIBAKAT IDOLA KECIL 4!
huuuhuhuhu!
:) :P :D

Tanpa Nama berkata...

syok..

Tanpa Nama berkata...

wah bestnye......saya suka saya suka...hehehe

Tanpa Nama berkata...

waH BEST GILA LA BEST10 OOOOOOOOOOOO

Tanpa Nama berkata...

saye suka lagu nie dan saye suka lagu dia yng simple dan slow this song make me nwhk my personaliti

Tanpa Nama berkata...

I love this song ♥

Tanpa Nama berkata...

Dah boleh letak space bar dah dik

Tanpa Nama berkata...

Bestt

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami