Home » » » Lirik Hey Ladies - Rossa

Lirik Hey Ladies - Rossa

Lirik Hey Ladies - Rossa

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Memanglah tak semua lelaki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Lirik Hey Ladies - Rossa @ Lirikami

79 Komen:

Tanpa Nama berkata...

lagu ni best...macam penyanyi nya jua...

mira berkata...

hahahhaa..lagu ni ditujukan khas wt llki....
jgn pk pompuan lemah k....wtch out!!
bes lagu ni...huhuhu

Tanpa Nama berkata...

peace!!!!!!!!!!haha....rossa memg comel

Tanpa Nama berkata...

lagu nie
best sgt...
dan artis nye
pula ctk

Tanpa Nama berkata...

this lyric was so exciting ..
;D

Tanpa Nama berkata...

best nya lagu ini....
dah lah rossa ini comel ....
rossa u are very very cute.....
i suka lagu ini sebab ini cakap pasal ladies ... hehehehehehe....

afsah berkata...

afsah...
pada saye lagu nie memang best giler la.. ha kepada wanita diluar sana saya bukn apa skadar nak ingat2 kn korang ja agar jangan mudah t'pedaya dgn kata2 n janji manis lelaki okey;>

ghadies.. berkata...

yes..i juga suka sama ini lagu.
liriknya sangat mendidik.
ladies kne waspada,jgn murah sgt.
bagus2 liriknya.

lutfie berkata...

owh !
lgu ini mmg sedap ..
dan enak di makan ..
haha ..n rossa pula ..
sggh cantik n sedap mate ku memandang ..
hehehe ..
enjoy ,...
:D

leez90 berkata...

lagu ni best la

Tanpa Nama berkata...

best siot.

lagu yang agak bermakna buat ladies.
suka gila kat lagu ni

Serikandi Islam berkata...

lagu ni is the right song 4 me ketika ini.

ct syuhada berkata...

laguni ajar aq 4 b'hati-hati ngan lelaki..'n' lagunila mmbuatkn aq rase nk pk0l je lelaki2 yg x gne yg dkat ngan aq..he3x

Tanpa Nama berkata...

popcorn

best bangat lagunya...
ha ladies jgn pcaya ckp lk2
bkn suma btol..

Tanpa Nama berkata...

entah gimna sih...

Tanpa Nama berkata...

Bagus sih keren...
Pengarangnya juga keren hahahaha

Tanpa Nama berkata...

lagu ni best gila so cool..
aq suka lirik@retak ya
girl hati2 ngn laki2 ya

Tanpa Nama berkata...

aii rossaa saya peminat kamu...... knapa ya kamu dituduh scandal sama mawi duluuuuuuuuuuuu aku fatin lorh jiran serumah kamu tuh

Tanpa Nama berkata...

bestnye song nii..penyanyi nya pulak cute..

Tanpa Nama berkata...

rossa tu baikdung

Tanpa Nama berkata...

lagu ni sial aku prnah liat rossa di mall

Tanpa Nama berkata...

hye:))

Tanpa Nama berkata...

aku ngan kwn mmg minat dngn lgu hey ladies

Tanpa Nama berkata...

rossa lagu itu memang sangat bagus. saya akan menjadi peminat setia awak. :p


very good

CT_zulaialAA berkata...

thE BeST soNG....

I LOve THis sONg..

veRy MUCHHHHHHHH.....

CT_zulailAA berkata...

9 STARS for YOU ROSSA

smile=D berkata...

smile=D best giler..... syok abis. smile. rossa pun cute and molek jer.

Tanpa Nama berkata...

best laa lagu hye ladies nie....geram rase nyer lagu nie sebernanya die nak kata perempuan psl laki sebab tu ye kata (laki laki busuk)...

Tanpa Nama berkata...

memang best lagunye.sampai kwn pun mintak liriknye...

Tanpa Nama berkata...

bgs gak ad lgu nie..
biar "laki" sedar..
jgn pikir wanita tu lemah k..
watch out!!

Tanpa Nama berkata...

lirik hey ladies idak habis,bodoh dan pemalas

Tanpa Nama berkata...

tulis lirik hey ladies yang betul

Tanpa Nama berkata...

bagos gark adew lagu gnie..biar laki taw yank gurlz bkannyew lemah..

MD Corp berkata...

tau tak pe....kita sebagai gurl jangan mdh pecaya kan lelaki!!!lelaki semua nya sama!!!

Tanpa Nama berkata...

BEST GILA

alia berkata...

best giler lagu nih.. baru hari ni tau.. lelaki semua jht2.. ada yang extra jahat pun ada.. so jangan mudah terpedaya dengan lelaki.. senang x yah couple.. lansung x kan terpedaya punya..

from: alia

Tanpa Nama berkata...

saya suka sangat lagu ni

farah nisa berkata...

bagi saya lagu ni sangat bagus

hazlin berkata...

awak semua jangan sangka semua lelaki jahat tau,kalau kita ada abang ,takkan abang kita pun nak buat macam tu,betul tak?

erina berkata...

memanglah ada separuh begitu kan?

arisa berkata...

tapi ada yang separuh jahat separuh baik.

hazlin berkata...

betul tu.

farah nisa berkata...

eh alia tak baik tau cakap begitu.

susan berkata...

love this song.

Tanpa Nama berkata...

bagus la lagu nie..ske sesangat..

ladies berkata...

ya!
saya setuju banget ni!
ladies,jgn mudah kena tipu daya!
kita kena kuat!
jgn menangis gara2x lelaki.
ok girl?!

lyly berkata...

bestnya lagu ni,tapi saya tak setuju dgn ladies.

babySNAKE berkata...

besh besh .
memangla tak semua laki2 busuk HAHA

zulaika berkata...

kamu semua ni tiba-tiba kalau kamu semua kahwin bagaimana?saya setuju ngan babysnake.

Ikie berkata...

lagu ni best, rancak,
n btul kata dia bukan semua laki2 busuk, bgtu juga dgn prmpuan,
igt kita semua juga dtg dr laki dn prmpuan, semuanya diciptakan tuhan, tidak kira laki atau prmpuan, jika hati itu sudah busuk, busuk juga, semua manusia ad peluang untk brubah

peminat rossa berkata...

rossa nombor satu di dunia

Tanpa Nama berkata...

tyhdftghtut

Tanpa Nama berkata...

saya peminat lagu ini.....

Tanpa Nama berkata...

Wow.. Rossa itu memang seorang penyanyi dgn suara yg baik!! Cikgu kat sekolahku guna lagu ini untuk membuat persembahan pada Hari Guru!! ;)

Tanpa Nama berkata...

saya suka lagu rossa best

nur atierah berkata...

saya suka lagu dan penyanyinya cantik

Tanpa Nama berkata...

masturah mazlan.....
lagu nie x best langsung................
macam ape je....
orang giloooo jo yang nyanyi lagu macam nie...huhuhu
penyanyi diapon gilooo.....
samo joo.....hahaha

tuan syawalia berkata...

betul ke,x pecaya pula.......
:P

Tanpa Nama berkata...

sedap suara kak rossa

Tanpa Nama berkata...

sedap suara kak Rossa

Tanpa Nama berkata...

nusrat berkata .....
best gile la lagu
pompuan2 kat lua sana kena waspada tau
tidak terkecuali Rossa
sebab pompuan cantik laki suka
apatah lagi kalau pompuan 2 kaya

Tanpa Nama berkata...

giler best

Tanpa Nama berkata...

lagu rossa semua best

Tanpa Nama berkata...

Lirik Hey Ladies - Rossa

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sudah ku bilang jangan terlalu cinta
Kalau patah hati siapa mau nolong
Seperti langit dan matahari tak bersatu lagi

Hey ladies jangan mau di bilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur

Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati dan juga rugi waktu
Bila dia merayumu ingat semuanya bohong

Memanglah tak semua lelaki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semogalah kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus

Sudah kubilang jangan terlalu yakin
Mulut lelaki banyak juga tak jujur
Bila sakit hati wanita bisanya nangis

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/10/lirik-hey-ladies-rossa.html#ixzz2Ajt14AJf

Tanpa Nama berkata...

lagu ladies bikin cewe'' pda smngt:)

Tanpa Nama berkata...

lagu nie sememangnya best,lagipun lagu nie adalah salah satu daripada lagu kegemaran saya...hahaha...

Tanpa Nama berkata...

Best betul la lagu ni macam nak like je kikiki.

Tanpa Nama berkata...

its cool

Tanpa Nama berkata...

best gler lagu nieh...

Tanpa Nama berkata...

Erissa ceria pop star nyanyi lagu ni best

Tanpa Nama berkata...

Sedapla erissa nyanyi lagu hey ladies ni..erissa moge2 dpt masuk final..

Tanpa Nama berkata...

begini kamu bilang kak rossa cantik kamu itu cantik atau hodoh...hehehe

Tanpa Nama berkata...

rossa memang cantik lagu yang memang sangat merdu

peminat rossa berkata...

saya suka lagu rossa menyanyi

nelydia berkata...

bestnya memang laju

Tanpa Nama berkata...

Bestnya..saya suka lagu ni...

Tanpa Nama berkata...

♥♥hey ladies-Rossa♥♥...

Tanpa Nama berkata...

Betul betul betul...♡♡

Tanpa Nama berkata...

♥♡♥♡...ini lagu kegemaran saya..saya suka erissa & kak rossa ..hahaha... nama awak siapa???

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami