Home » » Lirik Keranamu Kekasih - Illa Sabry

Lirik Keranamu Kekasih - Illa Sabry

Lirik Keranamu Kekasih - Illa Sabry

Bila kuimbas lagi
Terusik peristiwa dulu yang mengguris hati
Terkulai-kulai diri bila cinta didustai
Oleh insan yang pertama aku sayangi

Bila aku kenangi
Hidupku tak lagi ceria seperti dahulu
Tiada lagi keindahan yang aku rasai
Ohh... selama ini teguhnya cintaku
Pada mu kekasih

( 1 )
Oh oh oh...
Tidak ku menjangkakan ini 'kan terjadi
Bila sidia undur diri dan memutus cinta
Alam kurasakan suram
Tiada lagi beri simpati

Oh oh oh...
Ternyata kejujuran salah ditafsirkan
Rupa-rupanya di hatimu dia yang bertakhta
Mengikis semarak cinta yang telah kita bena
Seindahnya di syurga

Kekasih...
Kita berdua menjalin kasih
Yang akhirnya terpisah jua
Ku rela kau pergi

( ulang dari 1 )

Lirik Keranamu Kekasih - Illa Sabry @ Lirikami

16 Komen:

Tanpa Nama berkata...

Suke sgt dgr lagu ni.. ;)

Diamondheart berkata...

Aku pun suka lagu bah... Best juga bah.

Tanpa Nama berkata...

baru best nyanyi lagu nhe time frust :D

Tanpa Nama berkata...

Kite suke :))))

Tanpa Nama berkata...

kawan aku meleleh air mata dengar lagu ni, dia tengah tak okay dengan pakwe dia.

Tanpa Nama berkata...

Sedih bila dengar lagu nie . Bila dengar dengan secara tiba-2 air mata mengalir . Teringat kenangan lalu..

Tanpa Nama berkata...

Sedap sgt. . Teringat kisah lama antara aku dgn si dia

Tanpa Nama berkata...

best, tringat peristiwa setahun lalu, sama ja dengan kes sy. . but, everything has back to normal . . love this song btw . xoxo

Tanpa Nama berkata...

I miss my hubby

Tanpa Nama berkata...

Sy mndalami lagu ni . . Trasa keperitan n kpdihan hati sidia . . Dia tjukan lagu ni utk ex dia . . Harap dia dpt trima knyataan yg sbnar dn bkn menyalahkan takdir :')

Tanpa Nama berkata...

Betul bila dgr lagu ni teringat pd owg yg tglkn kita..cnta petama skar tuk di lupakn tp apakn daya da x de jodoh..kes sy bkn dye ada yg lain tp family ada calon tuk dye..tpaksa lpaskn dye sb family lg pnting kan guys

Tanpa Nama berkata...

Sedih . Family dia tak terima saya dalam hidup mereka semua :'(

Tanpa Nama berkata...

dy pergi sbb ssorg.. dy pon bhgia dsisi ssorg. dy lah y ptama, dy pergi sblm sempat sy menyatakn isi sbnr sy kpd dy. sedih sgt.. dah lebih setahun pemergian dy. thx utk sgla nye

Tanpa Nama berkata...

tringat kt dye . tula dulu benci sgt kt dye last2 boleh suke plak kt dye . and aku plak dpt tahu rupenye dye dh de calon yg lain. trpaksalah undur diri .
U always in my heart S.I

Tanpa Nama berkata...

Kurela kau pergi...


Hopefully luka ni cepat sembuh.

Tanpa Nama berkata...

Best sangat lagu ni , always in my mind . lagu ni betul2 tuju untuk saya . sedihh

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami