Home » » Lirik Sekelip Mata Kau Berubah - Lestari

Lirik Sekelip Mata Kau Berubah - Lestari

Sekelip Mata Kau Berubah - Lestari

Syahdunya ku rasa di saat ini
Suasana sepi membisu
Tersentuh hatiku dibuai kenangan lalu
Ingin kuluahkan hasrat di hatiku
Sudikah mendengarnya

Sebenarnya engkau masih ku sayang
Biarpun tak dapat bersama
Kau masih kurindu seperti waktu dahulu
Aku mengharap agar engkau mengerti
Curahan rasa ini

( korus )
Jika engkau sedang hidup bahagia
Jangan kau lupakan diriku
Yang terdampar kesepian
Ku dilambung ombak rindu
Yang hanyut dalam kelemasan

Mengapakah aku masih menunggu
Dan masih menagih kasihmu
Dirimu di mana... cuma aku yang terus
Sabar menantimu tanpa jemu

Dulu kau menumpang kasih
Lalu kuberimu harapan
Sekelip mata kau berubah
Ooo... begitulah lumrahnya percintaan

Lirik Sekelip Mata Kau Berubah - Lestari @ Lirikami

9 Komen:

Tanpa Nama berkata...

best jugak buka lirik ni

Tanpa Nama berkata...

aku tak suka lirik ni tak best buka youtube lagy best

Tanpa Nama berkata...

k pop takde ke?
bigbang ke taeyang ke girl generation ke g dragon ke

Tanpa Nama berkata...

mantap ini lagu

jarod pes berkata...

cakep banget,,, saya penggemar sejati lestari di indo

jarod pes berkata...

cakep banget,,, saya penggemar sejati lestari di indo

Supriadi lingga berkata...

Ingat masa lalu

Tanpa Nama berkata...

Terbaek ni lagu . .makan dalam. . .

Tanpa Nama berkata...

Kpala hotaq ang
bt mcm lirik kt atas lirik kpop

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami