Home » » Keluarga terkejut Aidil Zafuan kahwini Rita Rudaini

Keluarga terkejut Aidil Zafuan kahwini Rita Rudaini

"Pak cik terima dengan reda walaupun kecewa. Apa yang sudah berlaku, sudah berlaku, kami sekeluarga berdoa semoga dia bahagia."

Begitulah luah rasa Abd. Radzak Salleh, 59, ayah kepada pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan, 21, mengenai perkahwinan anaknya dengan pelakon terkenal, Rita Rudaini Mokhtar, 32, di Songkhla, Thailand pada 25 Februari lalu.

Namun, keluarga itu nyata belum dapat melupakan 'lakonan' anak mereka itu yang sejak 10 bulan lalu kelihatan seperti orang bujang.

"Tak nampak dia (Aidil) macam sudah berkahwin. Perangai dia macam biasa... terkejutlah kami," kata Abd. Radzak kepada pemberita di rumahnya di sini semalam.

Katanya, berita pernikahan Aidil Zafuan dengan Rita dimaklumkan oleh anak perempuan sulungnya pada 14 Disember lalu kira-kira pukul 9 malam di rumahnya di sini.

"Sebelum ini dia (Aidil Zafuan) tidak menceritakan apa-apa. Dia bertemu dengan kak longnya pada 13 Disember dan menunjukkan sijil nikah di Thailand sebelum meminta ia diberitahu kepada saya dan isteri," katanya kepada pemberita.

~ Kosmo!

Keluarga terkejut Aidil Zafuan kahwini Rita Rudaini @ Lirikami

1 Komen:

Tanpa Nama berkata...

aidi zafuan

Catat Ulasan

 
◄Design by Lirikami