Home » » » Lirik Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay

Lirik Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay

Lirik Lagu Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Hey hey hey hey
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya

Lirik Aku Tak Percaya Cinta - Liyana Jasmay @ Lirikami

43 Komen:

Tanpa Nama berkata...

liyana is the best-.....

Tanpa Nama berkata...

i love u kak liyana

Tanpa Nama berkata...

hai kak liyana.lagu kak liyana conok ah

Tanpa Nama berkata...

shahrizal pandai,

lirik ini bagus.

Tanpa Nama berkata...

ngee...

Tanpa Nama berkata...

lagu kak liyana best.

luvlala berkata...

huhuuhuhuhu lirik nih best........!!!!!

Tanpa Nama berkata...

hai kak liyana suara kak liyana kan comel bagus rupa kak liyana pun sweet sangat sayang kak liyana

Tanpa Nama berkata...

kak liyana ni cute la

Tanpa Nama berkata...

Kak Liyana nyanyi best sangat sangaaaaaaaaaat.....

Tanpa Nama berkata...

nak burit...

Tanpa Nama berkata...

Hai kak Liyana,nama ku tak perlu di sebutkan ku cuma mahu berahsia...hahaha..kelakarlah tapi komen kita kak liyana punya lagu ok lah tapi yang paling penting adik saya yang katiga minat sangat dekat kak liyana.harap kak liyana tak macam artis artis lain.dia orang tu...alah malas lah nak cakap pasal dia orang.asal kan kak liyana tak gie disco or clubing ingat tuhan katakan.kita owang minat sangat kat kak liyana...........you are the cuties artist i've evr seen before this.bye...harap di balas harap sangat sangat...jangan hampakan harapan seorang peminat ni ya....

Tanpa Nama berkata...

kak liyana come mcm kartun

save DA ummah berkata...

saya suka lagu ni ♥♥♥

Tanpa Nama berkata...

hai kak,sye org sarawak..kte ska snggat ngan lagu akak nir!boleh giler dibuatnya heheh..k larh daaa!!

Tanpa Nama berkata...

hai kak ..name sye x perlu disebutkan...tp sye peminat akak....akak nie cute la...abg sye ckp akak nie pun cute sgt2....abg sye umur 19 tahun...kalau akak nak couple ngan die boleh juga...heeeeee...

Tanpa Nama berkata...

hi liyana jasmay you are very best and very cute .nama saya shasha umu saya 22 tahun

Tanpa Nama berkata...

hi liyana jasmin you are the best for me

Tanpa Nama berkata...

kak liyana kiut ssggtt.. nice song

Tanpa Nama berkata...

rock you I like liyana
from PINKY GIRL

Tanpa Nama berkata...

HI KORANG BEST KAN LAGU AKU TAK PERCAYA CINTA

Tanpa Nama berkata...

YANG ISLAM TU PUASA KENA CUKUP TAU......

Tanpa Nama berkata...

best nyer lagu kak liyana.

Tanpa Nama berkata...

tapi sebenarnye x best. best ckit2 jerrrrrrrrrrrrrr....:}

Tanpa Nama berkata...

sape tu ckp lagu kak liyana x best........

Tanpa Nama berkata...

sape PINKY GIRL tu ye.. macam kenal je?????
yang kt atas ni jngnlah malu nk tulis nama..... kalau malu ajak le aku skali......hahahahahaha:o:o

;)

Tanpa Nama berkata...

hai kak liyana saya ain...saya nak ckp good luck kepada kak liyana....

Tanpa Nama berkata...

saya pulak______.saya nak ucapkan gud luck n slamat ari raya

Tanpa Nama berkata...

saya pulak aperw?????????
nk ckp tpi x bleh nk hbiskan msti ade tmpt ksong.....
ish...ish....ish....

Tanpa Nama berkata...

hahaha best ye lagu ni dngar lagi

Tanpa Nama berkata...

nak dengar lagi la lagu ni

Tanpa Nama berkata...

kak liyana jasmay comel saya suka saya suka :)

Tanpa Nama berkata...

suara kak liyana sedap sangat kak liyana pandai menari >)

Tanpa Nama berkata...

saya suka liyana jasmay muka dia macam rossa

Tanpa Nama berkata...

liyana jasmay bleh tak jadi kak angkat saya nama saya pun liyana juga bye

Tanpa Nama berkata...

:>

Tanpa Nama berkata...

i love u kak liyana u are the best

Tanpa Nama berkata...

ni kak liyana eh yang buat lagu nih ?

Tanpa Nama berkata...

semekom kak liyana lagu kak liyana nie best lah .. x lma nak jdi gila sdah hahah

Tanpa Nama berkata...

wee .. x prcya cinta ehh hahha kak liyana nie cute lah mcam ktun2 nma nye chibi maruko chan
hrap di blas hrappp sngat2

Tanpa Nama berkata...

Woww lirik nya best sngt

faruq johar berkata...

the best luv u muuuahhhh

Tanpa Nama berkata...

best lagu nie, aku suke sangat.Kak liyana jasmay suara memang sedap.I LOVE YOU KAK LIYANA JASMAY.

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami