Home » » Lirik Teruskanlah - Agnes Monica

Lirik Teruskanlah - Agnes Monica

Lirik Lagu Teruskanlah - Agnes Monica

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Reff :
Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Back to reff.

Hoo.. Hooo

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. kau begitu

Teruskan lah... teruskan lah..

Lirik Teruskanlah - Agnes Monica @ Lirikami

12 Komen:

Tanpa Nama berkata...

agnes monica nmpk cantek biler pakai baju seperti rakaman video clip lagu teruskanlah...... yourr"re da best

Tanpa Nama berkata...

besh giler lagu nie dowh!!!

Tanpa Nama berkata...

aku suke lagu ni..thanks 4 the lirik..

Tanpa Nama berkata...

saya sgt suka lagu ni...lagu ni boleh buat kt nangis...then style rambut jga ngam betul dengan personalitinya...gud luck agnes

Tanpa Nama berkata...

pe y aku rase same cam dalam lagu ni..
akhirnya ak ambil untuk tinggalkan si die...
sedih sangat...
maklumla sejak dari form 2 skg aku dah abeh sek..
bayangkanlah

Tanpa Nama berkata...

lagu ini bikin q nangis q cman blang ke agnez you are the best singer ood luck

Tanpa Nama berkata...

aku mnyukai agnes monica

Tanpa Nama berkata...

kata-kata di lagu ini bagus banget,,,,kya kisahku...

Tanpa Nama berkata...

lalalala lagu ni sedih sangat... kadang2 teringat pasal ex-bf yang tibe2 ilangkan diri dengan orang lain.. sobsobsobsob sedih sangat hihihih

Tanpa Nama berkata...

Ini lagu gk selevel sama saya, lagu Royals dong. Iehh masa lagu anges monikah *ehh agnes monica.. iuhh.. fav gue dong Lorde ama Miley Cyrus

Tanpa Nama berkata...

Sedih sangat lagu niii,, sya dengar lagii,, :")
Semoga cepat berlalu, my boyfr kembali seperti dulu :")

marni berkata...

Gue suka bgt lg ne

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami