Home » » Lirik Lagu Bengang - Akim

Lirik Lagu Bengang - Akim

Lirik Lagu Bengang - Akim

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Korus:
Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Ulang Korus

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

Ulang Korus

Oooooo…..

*lagu: Amir
*lirik: SQ



Muat turun Bengang (Akim)

Caller Ringtone: Dail *131*137342# & hantar
True tone: GET116907985 & hantar ke 32323
Video: GET 109800143 & hantar ke 32323

Lirik Lagu Bengang - Akim @ Lirikami

117 Komen:

Tanpa Nama berkata...

AKIM MEMANG BEST.......... TAK SANGKER DIE DAPAT LAGU YANG PALING BEST N BOLEH BAWAK LAGU NI JADI LAGI BEST........... GO GO GO AKIM......

Tanpa Nama berkata...

akim best gler,,luv u,,,i akan ingt lgu dye smpi ble2,,,

♥aQilah♥ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
akimlovers berkata...

akim best..
lagu neh mmg sedp laa...!!
dgr 1000x kali pown xbosan laa..

Tanpa Nama berkata...

akim da'best...AFUNDI AKIM......huhuhu

Tanpa Nama berkata...

akim is the best..best giler

rayn kmp berkata...

akim oh akim... suara serak basah... ok lar tu.... hmmm.. lagu pun ala2 rock gitu... boleh tahan lar.. chaiyok2...

Tanpa Nama berkata...

sedap lagu akim..
tp lirik lagu ni adew slh..
'biarlah ku beralih'
sbena nyew 'lebih baik ku beralih'...

Tanpa Nama berkata...

akim is da best..ala klu stakat c rambut kembang tu cey x shebat akim ok...cuma x suka titlenya:bengang?????????

x sesuaiiiiiiiii.........

Q,,aiYU berkata...

bestnyer akim...!!! all da best 4 ur future..!

Tanpa Nama berkata...

bezt glEr lagu akim..you are da bezt in da world

Bella berkata...

akim is the best...........
i love akim

Tanpa Nama berkata...

akim is the best performer in my heart..ceh..speaking tu..akim mmang best.sy suka suara dia.all the best 4 u..

Tanpa Nama berkata...

lourve u akimmmm..!!!!
i'm yourss..!!!!

Tanpa Nama berkata...

daripada akim awok lagi handsome lAH sooooooooooo cute ...wok kita kawan kan....wokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk i like you my dear....walaupun telInga capangggggggggggg tapi lagi handsome daripada i'm yours....i'm yours pun hands0me gak tapi x leh kalahkan awokkkkkkkkkkkkk...

Tanpa Nama berkata...

wok call lah saya teringin lah nak berkenalan my name is A...T...H.....I.......R.......A............. BARU 12 TAHUN bagi lah alamat aril nanti blh lah saya hantar hadiah masa h.jadi awok nanti saya tahu tarikh lahir awok lah bulan NOV kan

Tanpa Nama berkata...

don't jelous ........alamak dah terlEpas toPik lak.,'.,'.,' ( ' _ ' )Co'WiE ...O... TENTANG LAGU NIE KLU BLH NK NYANIYI sekali dgn kak ella lah .......HA HA HA HA ....nak lah JaDi RaTu r0Ck gAk ...( $ _ $ )yg nie untuk kaK ella..cute tak..memang kaki Duit ..lah tapi bukan kak ella lah athira harap kak ela x lah macam 2..lagu kak ella yang [rama - rama , puisi hamba & semua lah

noughty_girl berkata...

best kan lagu bengang ni !!!!

Tanpa Nama berkata...

Bagus ar... sye ske kan nyerh..

Tanpa Nama berkata...

Sedapnya lagu ni best giler.......
-Micheal Jackson

Tanpa Nama berkata...

lagu ni liriknya tak lengkap la

Admin berkata...

thanks tanpa nama, saya dah betulkan liriknya...dah lengkap k..:)

Tanpa Nama berkata...

UHU.BEST glerr arr lgu akim.

Tanpa Nama berkata...

akim is the best..... very best!!!!!!!!!!!!!!!!!

lala berkata...

lgu bengang best...
btmbh best bile akim yg nynyi...
cayok2 akim...akim always the best...

Tanpa Nama berkata...

akim puya suara memang Best .......................

Tanpa Nama berkata...

amirul=akim is my friend klu x percaye tnye die

FASHA berkata...

saya fasha.saya minat sgat kat akim .muka dier mcm boyfriend fasha.klu sape tahu akim dok mane sila bagi no.phone akim dan kirimsalam kat die.hantar dekat 0174529495 love akim like brother.tq

ayin berkata...

HAI,saya ayin. saya minat sgt kat akim x tahulah knape/ mungkin sebab muka dier hensem kot .bye. tq

Tanpa Nama berkata...

sazzy
la poyo la macam tak famos je lagu 2....dasar lelaki buaya darat...

nanas berkata...

nanas
hai akim ape khabar.....best la suara awak lain kali nyanyi lagu orang putih pulak ok................

pinkygirl akim berkata...

I LOVE AWOK AND AKIM.akim,saya suka masa akim bagi bunga kat aishah cute sangat.aril pulak saya suka masa dia nyanyi ngan marsha serasi sangat.awok and akim is my boyfriend(kawan lelaki)

FC AKIM berkata...

HI AKIM.saya minat sangat ngan akim.nanti akim chatlah saya.kalau nak tahu e-mel saya tefonlah saya(0182183968 my number).I LUV U AKIM.I'M YOURS

Tanpa Nama berkata...

Hi abg akim,saya minat giler ngan abg.saya suka lagu i'm yours n bengang.saya nak exam UPSR.So,doakan saya ye.I LUV U FOREVER n EVER

Tanpa Nama berkata...

saye ingatkan lagu nie FAIZAL TAHIR punyer rupenye akim yg punyer akim izz da best.....

Tanpa Nama berkata...

hmmmm..akim...eh silap abang akim[umur aku baru 13]hehehe..ha..saya harap abang hakim sukses selalu..ok...lagu..ni..sedap jugalah..oklah tu....ok..tata..assalammualaikum..

kiesya berkata...

akim!!! i really really really really luv u.......
name kite pun nak same: afiqah hakiesya bt ahmad. skit jer beza...

akim lovers... berkata...

i luv akim !!! dgr ceita akim tolak twaran untuk jdi anak buah faizal tahir. hopefully ceita tu 100 pratus x btul. rugi gilerrr klau akim tolak sbb f. tahir tu berbkt giler n dia layak jdi otai akim. GO I'M YOURS GO SUPERMAN!!!

kiesya berkata...

akim lovers u ade emel/ape2 cara untuk contact akim x?????

akim lovers... berkata...

mestila ade, name pun akim loversss... ni emel dia: potato_akem@yahoo.com.my/

Tanpa Nama berkata...

akim hensem i luv uuuuuu!chaiyok

sheera berkata...

akim smart.lagu bengang memang best.i love u.hehe

sheera berkata...

boleh nak no phone atau apa2 untk contact

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum akim saya nur eliza zizi syariza saya minat ngan akim dan awok tapi saya lebih minat kat awak tapi betul x awak suka kat aishah atau dikenali sebagai aishkim cute nama tu nanti kalau free call saya 0173822144 bye assalamualaikum

Tanpa Nama berkata...

saya zizi akim awak nak jadi kawan saya x kalau awak dah gelema jangan lupa agama tau

Tanpa Nama berkata...

saya farah.kite minat giler kat akim.nanti call lah kite,0169668674...bye!!!!

fifie_97 berkata...

hi abg ak3m. saye minat giler ngan abg ak3m tau tak. chatlah ngan saye. email saye fifi97_afrinaz@ymail.com. bye!!!

Tanpa Nama berkata...

akim best gila.........tpi nyanyi lagu dia dah banyak kali dah aku bengang.

fyu berkata...

lagu akim best......... tpi aq nyanyi lgu ni aq bnyk gle bengang...

fifie_97 berkata...

ade sape2 yang ade no ak3m tak?!?!?!?!!?

Tanpa Nama berkata...

ak3m,,,i'm your's!!!

Tanpa Nama berkata...

akim..walupun kte x undi akim but kte still ske lagu ak3m,,bengang..darwisy..

fiq berkata...

agaknyee,,akimnye jodoh ngan aishah kew??hehe

Tanpa Nama berkata...

lagu bengang memang best tapi aq nyanyi lagu ni aku dah banyak kali aku bengang tapi aq tetap juga nyanyi lagu ni sbb best........

Tanpa Nama berkata...

best lagu bengang tok ada kawan kmk ya nya suka ngn akim.




dari,tiara

Tanpa Nama berkata...

hai....akim suara sdp ar.....

Tanpa Nama berkata...

skali dgr cam faizal tahir yg nyanyi.. hoho

SYASYA berkata...

I LOVE AKEM SO SO MUCH.......AHAHAHA....ILYSMFDM:)
ADD SAIA DI SYASYACAIYEM_94@YAHOO.COM.MY AO..

Tanpa Nama berkata...

m.... sye x ske mse qhaud nyanyi ngan aishah abg sye mrh gle he.... x de lah grau je sye ske mse ak3m klau die buat braekdance

Tanpa Nama berkata...

best ah tngak akim nyanyi tpi bosan bla berduet ngan aishah

Tanpa Nama berkata...

aluwwwwwzzzzzz ak!M BEST BE2!LAHRR lgu n!e

sw33t berkata...

aluwwwwwwwwwwwwwwww............4bg 4k!m ! l0v3 u s0ng....sw33t 4r4p 4bg 4k!m sukses sl4lu...
-peaCe n0 w0re-...huhuhu...p4y2....

qal berkata...

saya suka lagu kau dan aku akim dan mila nyanyi bersama.....best sangat

Tanpa Nama berkata...

boleh kenalan x/?awk org johorkan?

Tanpa Nama berkata...

Hye...
Best ar lgu abg Akim...
Saye Iera....form 3...
Nanti call ar kite(017-3150764)

Tanpa Nama berkata...

kowg pki bgoz sgt kew nk comen2 owg huh..
vavi...
pew tjowk kew.,pew lgu kew.,pew lirik kew.,,ske ati dye larh..vavi btol..
hafiz pown power pew suare dye..

Tanpa Nama berkata...

AKEM & AISHAH MEMANG SESUAI, DALAM KONSERT RENION SIAP PEGANG TANGAN LAGI. MANTAPPPPPPPPP...
BEST LA LAGU BENGANG....I'M YOURS


AQILAH

babygurlzzzz berkata...

abg akim mmg bezzz giler...........i luv u abg akim..

Tanpa Nama berkata...

b0by_dady;

aQ minat gileeerr arill...

bile nk keluar kan lagu baru...??

Tanpa Nama berkata...

akim,semoga berjaya dunia akhirat.

Tanpa Nama berkata...

hi....
sy suke sngt lagu akim..
suare akim serak2 bsh...sesuai utk lgnie...
i luv u akim...

Tanpa Nama berkata...

bengan tu ade kene-ngene ke nga bengon????????????
amacam Br0o0o0o0o0o0o0o0o!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

sape2 nak no phone saye ambek ar 0145163836







dari:SYAMEEN

Tanpa Nama berkata...

Aku bosan dengan cinta mu
Aku rasa buang masa
Kau selalu mendustakan cintaku

Aku fikir kau tak searus
Lebih baik ku beralih
Biar kan diriku terus bersendiri

Ku tak fikir engkau setia
Walau jasad dan juga nyawa
Sebagai tanda cintamu padaku katamu

Korus:
Tak mungkin ku percaya
Kata-kata yang penuh dusta
Hanya lah bibir berkata yang memilukan
Menambah bengang rasa hampa
Kerunsingan diriku terasa

Cukup berkali kau berkata
Jangan diulang lagi dusta
Jangan kau pujuk hati yang terluka

Tak mungkin akan ku kembali
Jika janji sekadar mimpi
Tak mungkin ku sama dirimu yang sering berdusta

Ulang Korus

Letih hatiku diserang pilu
Letih hatiku teringat janjimu, oooh caramu
Akan ku teruskan hidupku, oh tanpamu

Ulang Korus

Oooooo…..

amacam cedap x, nk call saya 0199081408 boleh nyanyi lagu laen plak........................

pyqa berkata...

akim suara awk sedap lh.....awk hensem.....saya tergoda lh dengn awk......muah3

Tanpa Nama berkata...

ape la bebudak nie...
puji melambung2, xde komen membina langsung.
bosan aku baca ayat sama jek korang nie...

Tanpa Nama berkata...

HAI,NAME SYE AKIM.SYE SKA DGAR LGU BENGANG,BEST GIE?SYE PMINAT AKIM,SYE DOAKAN AKIM MSK KE FINEAL AJL24,MDAH2AN MENANG?

Tanpa Nama berkata...

best gilerrrrrr...
tapi sepatutnya "benci hatiku diserang pilu"
bukannya "letih hatiku diserang pilu"
salahlah... tapi takpe salah pun best juga kan...

Tanpa Nama berkata...

Hai.akim ni best gilerrrrrr...
tapi kenapa ada orang cakap pasal aril...
tompang tanya.. ni lirik lagu siapa??????

Tanpa Nama berkata...

suara akim yang serak2 basah tu membuatkan orang tak boring dengar lagu ni atau lagu apa2 pun yang akim nyanyi.....betul tak?????
kalau nak tahu...kakak sedara saya terpikat dengan akim sebab dia hansem.....
saya rasa akim lebih hansem daripada aril kan....
tapi kenapa ramai orang kata aril hansem...saya pun pelik....
menurut saya aril tu tak hansem langsung......
siapa sependapat dengan saya bolehlah hantar komen juga.....
tapi jangan lupa komen lagu ni best gilerrrrrrr...

Tanpa Nama berkata...

akim boleh nyanyikan lagu untuk haziqah(kakak sedara yang dikomen diatas)di radio era fm .
akim ni memang cute dan hensem gilerrrrrr sebabtulah ramai orang perempuan terpikat dengan dia . haziqah suka dengan akim . dia nak kahwin dengan akim . jangan marah ya dia memang nak kahwin dengan akim . dia sanggup pakai baju akim dan semua pakaian akim dan spender akim .

Tanpa Nama berkata...

aril bodohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . aril setannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . aril tak hensemmmmmmmmmmmmmmmmmm langsunggggggggggggggggggggggggggggggggg..............................................

Tanpa Nama berkata...

akiM....u r THE BESSTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

sekom..leh join korang mua...

Tanpa Nama berkata...

sekom..nk join leh x............................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Tanpa Nama berkata...

best....akim your voice is...i don't know how to say it but it's cool........

Tanpa Nama berkata...

HAI AKIM............DO you want to know??????????my cousin and i like to watch KAU DAN AKU can you tell me your full name? do you has a girlfriend? SEBENARNYA my cousin ask but she does not has internet at home.......well i only want to say i like your voise.........TATA MY FAMILY VERY LOVE YOUR VOICE...........

Tanpa Nama berkata...

I HATE YOU AKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

akim ngan mmber2 dye smue poy0 je ar . . .lgu dwg je best ..smpai pnyanyi dye ..cover pndai n ensem je tau ..x mnat lgsung ngn gaye n mke krang 2 ar wey ..

Tanpa Nama berkata...

best gilerrr lagu ni!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu bes ciptaan untuk diri..tapi sayang dirimu tak sebest lagu itu

onel berkata...

ya ke..tpi sa rsa lg dan pnyayinya best

Tanpa Nama berkata...

ya ke sa rsa pnyayinya pun best giler

alisa berkata...

alya..best gle lagu i..p mksd die je yg x best

Tanpa Nama berkata...

hye...........

onel berkata...

sa mau tnya pa yg xbest

Tanpa Nama berkata...

best gila!!!

Tanpa Nama berkata...

asmek0m.........hay akim sye peminat awak,saye nak tanye sikit akim bercinta dengan mila ke...........

WYNA NUBIES berkata...

akim bapak x best!
hate u!

Tanpa Nama berkata...

bez pew lgu akim nie...

Tanpa Nama berkata...

SAYA SANGAT SUKA SANGAT LAGU INI KERANA IA SANGAT MENARIK SEKALI!

wiwie berkata...

luv this song cgt2!!wiwi....

Tanpa Nama berkata...

akim . .
Woow sUara akiM mEmang Bezt La . .
minat toL ngan LgU bEngGang n tyM finaL aF tOe akim nyaNyi bEncinta wHa kaLaH faizaL taHir . . aPa pUn akim iz Da bEzt . .
Luv u sO mucH . .

Tanpa Nama berkata...

akim . .
Woow sUara akiM mEmang Bezt La . .
minat toL ngan LgU bEngGang n tyM finaL aF tOe akim nyaNyi bEncinta wHa kaLaH faizaL taHir . . aPa pUn akim iz Da bEzt . .
Luv u sO mucH . .

Tanpa Nama berkata...

patutnye tajuk lagu ni 'bangang' br best..hehe~

hasma berkata...

hasma,

saya suka lagu ni sebab lagu ni tentang percintaan yang memuaskan
all the best

Tanpa Nama berkata...

ILA BERKATA...........

AKIM IS MY FAVORITE ARTIS.......BENGANG IS NUMBER 1.....IN MALAYSIA..............LAGU NI BEST GILER.........GOOD LUCK................;./;.',;,./

Tanpa Nama berkata...

CAYA LAH AKIM THE BEST.......

ira99 berkata...

jangan cinta akim leh x ha............ terutama sekali mila key.......... jangan cinta akim ley x mila.......... nanti lu kena marah ngan kawan aku padan muka....ha...ha...ha... nama dia ialah sya.... dia memang gilakan akim.... okey ......itu saja ye..........

erika berkata...

akim mmg best

kaishah berkata...

Akim so sweet and the best.soooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sweet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klu aril ok la?

Nurul Natasha Binti Rosli berkata...

ko rase seronok x tpi aku rase ape ye, aku rase....erm...bro aku sokong dia la bro aku PEMINAT dia la bro.....hahahaha...i<3 akim tpi bkn cinta bro...hahahahaha

Tanpa Nama berkata...

best ye lagu akim.I LOVE akim.

Tanpa Nama berkata...

saye suka dengan lagu akim.akim so sweet and the best.sooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sweet!!!!!!!!!!!!!!.akim memang best.

Tanpa Nama berkata...

saya suke lagu bengang sbb lagu tu meingatkan saya mase kecik2 dlu..dan sangat best..

Tanpa Nama berkata...

:-)

Tanpa Nama berkata...

Akim the best!!!!!!!!!!

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami