Home » » Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Ku genggam semilir malam
Tika rembulan menyinari
Lalu ku menadahkan
Kata cinta nan suci
Dan akan ku hembuskannya
Tika malam syahdu

Kerana dalamnya
Kasih sedalam lautan
Setinggi mentari
Tak mampu digapai
Oleh khayalan insani
Cuma dinaluri

Katakan bara melecur diri
Bisa memercik jalan nan luka
Dengan selasih balut pedih ngeri
Tiada berpaling setia

Adalah sejarah jadi saksi
Bulan bintang menghangat kasih suci
Kita pun terpaut dan bersatu
Dalam bebayang mimpi berseri

Ku layarkan asmara
Di pelabuhan setia
Akan ku rentangkan
Sang pelangi suci
Yang pastinya anggun di hati
Bertamu di kalbu

Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor @ Lirikami

44 Komen:

mysthicguyz berkata...

tq for the lyrics.
aku nak letak dlm blog aku, Aku Muzik Hampa

Tanpa Nama berkata...

agak best la lagu ni..

Tanpa Nama berkata...

love dis song

Tanpa Nama berkata...

i like d melody

kek coklat berkata...

best.............

ameerul ashraf berkata...

best la lagu ni...
kalau dihayati setiap seni kata lagu ini ia mempunyai 1001 mesej yg disampaikan...

Tanpa Nama berkata...

KLU I DENGAR LAGU NI LAMA2, DAH SAH2 AQ NANGIS...NYAYAT HATI TUL LA....

Tanpa Nama berkata...

AKAK JACLYN,MMANG BEST TUL LA SUARA AKAK.....KLU SUARA DH SEDAP, LAGU PUN MSTE SEDAP GAK...^-^

Tanpa Nama berkata...

aku masih dlm proses nak memahami lirik lagu ni..tapi melodi tu boleh buat aku nangis...

aku berkata...

lagu sedap tapi lirik dia cm trying too hard la.... hmmm aku pun tgh do nak paham lirik dia...

Tanpa Nama berkata...

adira nyanyi mcm lg best jer..

azmi berkata...

Tak susah pun nak faham. Tentang cinta yang susah. Tak mampu nak mencintai secara dekat, hanya bertamu di kalbu

Tanpa Nama berkata...

best.....

Tanpa Nama berkata...

lgu ney cm kura2 dowhh..lmbt..!!meluat ku mndngr..skit terlnga..

Tanpa Nama berkata...

sedap laa :D ilikee , AHAA

mamashasha berkata...

saya ambik lirik ni ye...tq

Tanpa Nama berkata...

huhu berkata
lagu nie best nk lirik nie

Tanpa Nama berkata...

ble aku dgo lgu ni cm nk nangis jer...teringat kisah lampau..waaaaaa

amy berkata...

aku sronok dgo lgu ni...rse nk msok af je pas2 nk nyanyi lgu ni..bleh kalahkn adira..

Tanpa Nama berkata...

dalam nyer maksud lagu ni . .
armin

Tanpa Nama berkata...

hai semua assalamualaikum tak jawab dosa

Tanpa Nama berkata...

melodi mmg dasyat...lirik sangat power...
well done anjang jimbara......

tp aq still c0ba memahami lirik lagu nie..

cicieoppy berkata...

aq start minat lagu ny ble adira AF nynyi mse tu mletup gle doh!!!!!!!! besh gle

Tanpa Nama berkata...

sy akan menyayi lagu ni nanti sy ujibakat.lagu ni best gile.

Tanpa Nama berkata...

saye masuk bintang kecil dan saye akn nyayikan lagu ini....

Tanpa Nama berkata...

best gile lagu ni.klau boleh saya nk jmpa jaclyn victor dan saye nk nyayi sama awk....he...

Tanpa Nama berkata...

kalau boleh saya mahu bintang kecil ajak jaclyn dan nyayi ngan saye...........he.....

Tanpa Nama berkata...

jac is the best,,.....tahniah kpd pncipta lgu ni gak....good job..gandingan yg hbat...best singer best komposer...

Tanpa Nama berkata...

maknanya cinta yg penuh ranjau, walau tak kesampaian tetap di ingatan

demi loveto berkata...

lagu ni masa salma menyanyi sebiji mcm jacliyn victor....

<3 <3 <3

best..btul2

miley cyrus berkata...

jac you are very..good..you song..best..

i like that you song...
do the best now!
<3

Tanpa Nama berkata...

yg mana nyanyi dulu.... stigma ka jack

Tanpa Nama berkata...

lagu ni mengisahkan tentang seorang pencari cinta, cinta suci, yg kekal abadi yg sentiasa merenung kelemahan diri.. merindui sang kekasih yg di kasihi dan mengasihi...

Tanpa Nama berkata...

lagu suara tinggi wanita.. best bila dgr jaclyn, salma atau ziana zain yg nyanyi.. confirm meletup

Tanpa Nama berkata...

salma lah sesuai dengan lagu ni sebab suara salma tinggi ...

Tanpa Nama berkata...

besssssssssssttttttttttt

Tanpa Nama berkata...

best la lagu nie....hampa giler rase...

Tanpa Nama berkata...

mmg best sngt2 :) hehehe......

Tanpa Nama berkata...

perh sedap gila...lagi2 bila aq yg nyanyi

Tanpa Nama berkata...

wahh .. i like this s0ng .. nce !! l0ve it !!

Tanpa Nama berkata...

sedap didengar lagu nii .. 16 ni ada prtndgn kara0ke skn thunan sk0lh .. stiap rumh sukn hantr wakil nyanyi .. nk nyanyi lgu ni laa .. bstt !!

Tanpa Nama berkata...

masa kawin nanti,nk nyanyi lagu ni utk hubby aku laa..ermm..

Tanpa Nama berkata...

Best giler larrhhh lagu ni..Maklumlah, Jacklyn Victor yang nyanyi,memang MELETOP lah ...
Lagu ni best pun sebab lirik dia mempunyai maksud yang mendalam..Huhu..Syabas kepada penulis lirik lagu ni..Melodi lagu ni pun boleh tahan..Goodjob kepada Composer..Hahaha..Boleh berjuraian air mata aku ni bila dengar lagu ni sambil mengimbas masa lampau.. Huhuhu.. <3

Tanpa Nama berkata...

lagu ini memang best gila ooooo not dia tinggi

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami