Home » » Lirik Lagu Noktah Cinta - Hafiz AF7

Lirik Lagu Noktah Cinta - Hafiz AF7

Lirik Lagu Nokhtah Cinta - Hafiz AF7

Ternyata semua bicaraku
Tersimpan di dalam hatiku
Ternyata semua soalanku
Tak pernah kau fikir di fikiran

Ternyata kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya

Korus
Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku di perlukan

Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini
Perlu untuk dirinya

Berbicara tentang cinta kita
Masih tiada noktah penghujungnya
Berbicara tentang perasaan
Simpan saja semua itu

Mengapa kau masih
Mencari kepastian dalam cinta
Dan disini masih
Menanti jawapannya



Lirik Lagu Noktah Cinta - Hafiz AF7 @ Lirikami

67 Komen:

Tanpa Nama berkata...

saya suka gler dgr lgu nie..hafiz nie plak cute..nme sy putri ameera..

Tanpa Nama berkata...

syok arr lgu ni..
ader feeling arr..
rse mcm nk menaggis pon ader..

SheLa^^ZuL berkata...

suka sgt lagu nih..
suka video klip lagu nih..

Faiz Zahari berkata...

Suka lagu nie...
Video klip pun Cantek
ada FEEL la.. :)

Tanpa Nama berkata...

lagu ni agak best.cuma vc kat part roh die masuk lek dalam bdn n tbe2 menynyi tu agk lawak sket.

shad berkata...

lagu ni agak best.cuma vc kat part roh die masuk lek dalam bdn n tbe2 menynyi tu agk lawak sket.

Tanpa Nama berkata...

skew sgt..:))

Tanpa Nama berkata...

ensemnye apis..

Tanpa Nama berkata...

nice song ! love it

Tanpa Nama berkata...

ske nyer lgu nie..best gler!

Tanpa Nama berkata...

besh...tumb up!!!

Tanpa Nama berkata...

bez glew rh agu ny ..

Tanpa Nama berkata...

best nye............
lagu ni.............
best sangat2.........

Tanpa Nama berkata...

hfiz u memang best la,sore power giler...

Tanpa Nama berkata...

i love this song

Man berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Man berkata...

sedih la lagu nih...
teringat lagi fisrt time kita bercinta dulu.

Tanpa Nama berkata...

nurul lyana^^faisol DJH:betzz giler lagu neyh,kdang kaler nk nangis juga ingat bf wat neyh kat lyana........

Tanpa Nama berkata...

bez gler ar lgu ny..klau dihayati rse mcm nk meleleh air mata..

Tanpa Nama berkata...

hafiz memang the best...lgu nie bleh buat aku senyum sorang2...hahhahaha...congrats hafiz!!

Tanpa Nama berkata...

cool!!!

Lan Bingka berkata...

dah sedar dari koma, terus nyanyi..hehe
anyway lagu ni mmg best..

nabilah najihah berkata...

lgu ni best giler
mmg best

Tanpa Nama berkata...

lgu ni best..
yp dyer punya video klakar r..

Tanpa Nama berkata...

i love this song

Tanpa Nama berkata...

saya suke sangat lagu ni..Hafiz mmg best!! hafiz cute ngan erin...(Iffah)

tama ikuta berkata...

lagu dia bez tp heroin dia ta cun lnsung...poyo na mmpos.....

nadiah berkata...

mantap,ada makna,lagu jer..vc 3 bntang

si arnab berkata...

saya suka kan lagu ini..sangat suka la sama ini lagu..mari kita dengar bersama..yahoO!!
(sleng org xmakan malam..wakahkahkah)

Tanpa Nama berkata...

best gilerr!!!! i love u hafiz!!!

Tanpa Nama berkata...

hahaha..best uhh,,,,nak sedih dngr lagu ni huhuhu"""WE ARE YOUR PEMINAT............MUAHHH

Tanpa Nama berkata...

HAI HAFIZZ.........APO KHABAR..HEHEHE.SEDIH AHH DNGR LAGU NIH HUHUHU "we arepeminat you"sampai trmimpi2

Tanpa Nama berkata...

semua lagu hafiz best la......harap hafiz terus berjaya CAIYOK!!!!!!

nik berkata...

harap hafiz tampil dengan lagu lebih bast lepas ni.GOOD LUCK!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

tip top la lagu....I LOVE U LA HAFIZ TAPI AKIM LAGI BEST

MUNGKIN INIKAH YANG DINAMAKAN CINTA HATI GEMBIRA RASA BILA SUDAH MENGATA.....HA HA HA....SORRY GURAU JE...

Tanpa Nama berkata...

X BEST LANGSUNG..AKIM LAGI BEST TAU!!!!!

Tanpa Nama berkata...

INA BERKATA.....

SATU KELAS NYANYI LAGU NI......MEMANG BEST LAGU NI BEST GILER.....DAPAT TEPUKAN GEMURUH

Tanpa Nama berkata...

ALIA BERKATA.......

LAGU NI BEST SANGAT.........SAMPAI BERCINTA LAGI GOOD LUCK..,,.,,.;;';HAFIZ

Asfa berkata...

Best gler la lagu nie..Hari2 dok nyanyi sambil wat keje kitchen, sampai Chef pun dok hafal dah lirik lagu neh.. :p Tapi masa utk bercinta tu x pulak ade.. =.='

maziela berkata...

em cdih lh...aq mnat ngn lgu ni xpe truskn keep it out!!!......

amira amirul berkata...

best gilerrr lagu ni kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn....................

Tanpa Nama berkata...

jahat gilerr yg kata akim best 2 {best cikit je}hafiz lagi best tau................................

Amni Filzah berkata...

best lah lagu ni...my cousin semua suka dgn lagu ni...

Tanpa Nama berkata...

bes r gak lgu nie................

Tanpa Nama berkata...

saya sgt minat semua lagu hafiz , saya sentiasa doa kan semoga hafiz terus maju.

Tanpa Nama berkata...

lirik yang baik..harap boleh menang anugerah untuk lagu ni

eira berkata...

best

Tanpa Nama berkata...

Best giler....i LIke....

hidayat berkata...

Best giler....i LIke....nak nangis la...dgr lagu nie...kalo dihayatikan betol-betol memang sedih....

Tanpa Nama berkata...

Saya peminat setia lagu ni......................

cicieoppy berkata...

i pn mnt lgu ni... besh...all the best hapiz!!!! majula hafiz utk seni....

Tanpa Nama berkata...

ssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkknnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa....................
gogogogogogogogogoggo HAFIZ AF7.

Tanpa Nama berkata...

semoga maju jaya HAFIZ AF7..!!!

Tanpa Nama berkata...

hmm..love it!!

Tanpa Nama berkata...

mmm!semua lagu
best2 loeh!!

shad berkata...

this is the best song...
memang lagu ni sesuai tok semua org yg bercinta...
maksud yg amat mendalam...

FaRaH eRnA berkata...

Syok glER lgu niE....INgtkN KTe kt seseorG lEr..hu3...

Tanpa Nama berkata...

apa yg bestnya mintak tolong ngan tuhan kan gila namanya apa laaaaaaaaaaaaaa

Tanpa Nama berkata...

wah bestnye

Tanpa Nama berkata...

Wah..syoknya gler..

Tanpa Nama berkata...

best sgt2 lgu ni...
sy hrap lgu ni akn mnjulang anugerah juara lgu ke 25 nnti..
good luck hafiz..

Tanpa Nama berkata...

ew wat kind of song is this

Tanpa Nama berkata...

Best btul! i like it... muahz.....

Tanpa Nama berkata...

Hafizzzzzd terbaekkk

Tanpa Nama berkata...

xde org pkir ke yg hafiz xkn baca k0men d0rg ni? Yg d0k sel0k sgt 'i l0ve u hafiz, u r the best' 2 asal ek?

Tanpa Nama berkata...

saya suka erin malek !!! die saya punye ..lalaala ..erin .. i nyanyi tok u ye lagu ni ..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Hafiz pnya vokal mantap ne....
Mma nggam btl lagu nada tinggi...
Btw, gd luck to Hafiz awan nano :-)

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami