Home » » Lirik Lagu Perajurit Tanah Air (Inilah Barisan Kita)

Lirik Lagu Perajurit Tanah Air (Inilah Barisan Kita)

Inilah barisan kita
Yang ikhlas berjuang
Siap sedia berkorban,
Untuk ibu pertiwi!

Sebelum kita berjaya
Jangan harap kami pulang
Inilah sumpah pendekar kita
Menuju medan bakti!

Andai kata kami gugur semua
Taburlah bunga di atas pusara
Kami mohon doa, Malaysia berjaya!

Semboyan telah berbunyi
Menuju medan bakti!

Lirik Lagu Perajurit Tanah Air (Inilah Barisan Kita) @ Lirikami

22 Komen:

Tanpa Nama berkata...

Maseh bnyk !

Tanpa Nama berkata...

i like this music very muchhhh

Tanpa Nama berkata...

pelik juga ni

Tanpa Nama berkata...

blh X hrf tu d'bsrkan lg.......

Tanpa Nama berkata...

kenape tak beri tajuk inilah warisan kami ataupun taiping bandar warisan

Tanpa Nama berkata...

hahahha saya bagi tajuk ni sebaba untuk nyanyi bila sambut merdeka





setiap merdeka jew saya naynyi lagu ni

Tanpa Nama berkata...

hahaha bagus la mcm ni

Tanpa Nama berkata...

anyone tau tak mana boleh dapatkan chords utk lagu ni???

Tanpa Nama berkata...

SAYA SUKA LAGU PERAJURIT TANAH AIR .

5zol berkata...

dari kecik sampai besar masih igt lirik lagu nih...

Tanpa Nama berkata...

Saya suka lagu ini sebab lagu warisan

Faizal Chepet berkata...

Siapa pencipta lagu barisan kita?

Tanpa Nama berkata...

teringat pejuang2 kite yang kt lahad datu,sabah,, takpela doa saye sentiasa mengiringi dia.. aminn...kalo aq dpat pengganas tu,,siap die!!! cehh,,tlebih brani plak hu3

Tanpa Nama berkata...

Bestnye lagu nih!

Tanpa Nama berkata...

syok sungguh lagu ni





Tanpa Nama berkata...

meman best lagu

Tanpa Nama berkata...

best laaaaaa lagu ni....

Tanpa Nama berkata...

Ini la lagu paling lame tapi sampai sekarang masih lagi best .. bile dengar lagu nie mcm semangat je rase nak pegi main game perang

Tanpa Nama berkata...

Bila dengar lagu,,rasa sayu ja..
Kpada pejuang2 negara,,sya doa smuanya slamat sjahtera..aminn..

Tanpa Nama berkata...

dari kecil sampai saya dewasa umr 20thn saya tetap cintakan lagu perajurit tanah air..
Lagu ni menaikkan semangat

Tanpa Nama berkata...

betul juga kataa ko tu kan aqu pon sukejugak

Tanpa Nama berkata...

balas lah cakap kita ne

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami