Home » » Lirik Lagu Satu 1 Malaysia

Lirik Lagu Satu 1 Malaysia

Lirik Lagu Satu 1 Malaysia - Koir Pelajar

Verse 1
Dunia kian berubah
Perubahan melingkari
Melaksana hasrat hati
Kejayaan terbukti

Verse 2

Dunia yang megah
Dengan misi yang gagah
Kerana perpaduan
Kita masih bersama

Chorus
Kita satu bangsa, Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu Malaysia

Verse 3
Bermulanya sekarang
Perjalanan dilaksana
Seia sekata sehati dan sejiwa

Verse 4
Membina masa hadapan
Menuju kejayaan
Kita semua rakyat Malaysia
Harmoni, saling menghormati

Chorus x2
Kita satu bangsa, Kita satu Negara
Kita satu matlamat, oooo
Kita satu bangsa, satu Negara
Kita satu Malaysia

----------------------------

Lagu “Satu Malaysia” telah digubah dan ditulis liriknya oleh Mr. Anuar Razak, Director and Head of Lim Kok Wing Sound and Music Academy.

Satu Malaysia theme song was composed, sung and arranged by Lim Kok Wing Sound and Music Design Academy students and staffs and produced by Lim Kok Wing University.

Singers

1. Ronnie
2. Ernie
3. Lim Kok Wing Choir

Download lagu Satu Malaysia.mp3

----------------------------------

Untuk dapatkan lirik dan download mp3 lagu rasmi Satu Malaysia nyanyian Roy, sila klik sini.

Lirik Lagu Satu 1 Malaysia @ Lirikami

76 Komen:

Tanpa Nama berkata...

i malaysia jgn lupa 1 h 1 n

Tanpa Nama berkata...

sori lah x de name...(cT)

Tanpa Nama berkata...

this is the best song so far... Super nice song for Malaysia!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

terpaksa la jadi tanpa nama jgk... hehehe... mmg freash giler lagu ni... patriotic but still ada elemen commercial. i dengar sekali je terus pergi cari dalam internet nk download... Lepas ni leh wat lagu untuk Hari Merdeka pulak. Lagu2 merdeka yg baru2 ni dah kurang umpphhh laa... terlebih marching... hehehe~

Angela berkata...

not bad! teruskan usaha!

1Malaysia berkata...

best.. bg 10 bintang

Tanpa Nama berkata...

lagunyer xdek kew??
nak dgr lagu dye...
spe nyanyi ni ek???
penyanyi betul punye??
sper ek...

Tanpa Nama berkata...

nice song..keep p up.

audrey berkata...

i lurve tis song vry much..
=]

ith2 berkata...

best gileeee

Tanpa Nama berkata...

hai semua apa khabar baik ker

I BELONG TO GOD berkata...

(thumbs up)..sebuah lagu yang bukan sekadar lagu patriotik tetapi lebih dari itu. semasa kali pertama mendengar lagu ni, air mata bercucuran, kenapa??walaupun banyak kali mendengar lagu ini, tetap juga air mata mengalir. There is a BIG MESSAGE in this song..RENCANA TUHAN bagi negara MALAYSIA ini.

Tanpa Nama berkata...

lagu ini sangat bagus...sangat sangat

Tanpa Nama berkata...

Salam.... ya saya setuju dengan 'I BELONG TO GOD' lagu ini begitu menyentuh perasaan walaupun baru pertama kali saya mendengarnya... biarpun berapa kali didengar dalam pelbagai versi saya 'terpanggil' utk. mendengarnya dan tidak mahu menukar chanel lain hingga habis lagu ini, seperti yg. ada disiarkan baru-baru ini, dan apa yg. menarik lagi adalah kekuatan serta kelainan/keunikan vokal penyanyi 'Ronnie' dan 'Ernie' yg. begitu bersahaja tetapi mantap dan terkesan dihati rakyat Malaysia khususnya....teramsuk saya sendiri.... Syabas saya ucapkan atas kejayaan ini....
Dari: Zura: Seremban 2:(J.Pelajaran N.Sembilan)

Tanpa Nama berkata...

kita satu malaysia bersatupadu melestarikan matlamat 1 Malaysia.........

Tanpa Nama berkata...

kita satu malaysia bersatu padu melestarikan matlamat 1 MALAYSIA.....

wana syunkk berkata...

lagu ni khas untukk rakyat malaysia yang bersatupadu melestarikan 1 malaysia

Tanpa Nama berkata...

NICE NYE LGU NIEY...

Tanpa Nama berkata...

SAYE SUKE KAN LGU NIEY1

Tanpa Nama berkata...

kat skolah kne wat show jady kene nyanyikan lagu ni best sgt lagu ni..

Tanpa Nama berkata...

best gilak lagu nie...satu MALAYSIA..satu MATLAMAT..iaitu membuat negara kita MAJU dan HARMONI

Tanpa Nama berkata...

lagu nie hasil kreativiti pelajar2 media UNIVERSITI LIM KOK WING.. dan telah menjadi johan bagi pertandingan mencipta lagu satu malaysia.. sekaligus lagu nie telah dijadikan lagu tema kemerdekaan pada tahun 2010.

caiya itok berkata...

manttappppppppppppppppppppp........!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

hai caiya ingat saya kawan awak..

Ojiek O_o berkata...

cute nye lgu nie i like lha....

klau mau spe sya add sya kat fb okey...

nme sya OJIEK PEARLPLE GYNERATION'Z...

add nye jgn lupa...

tgk lha pic sya cute...

Tanpa Nama berkata...

tanpa 1 malaysia kita tidak dapat bersama-sama dan harmoti satu sama lain

Tanpa Nama berkata...

siapa pencipta lagu ni??

Pink Dreamer berkata...

lagu yg best ..

Tanpa Nama berkata...

lagu ini best..lagu satu MALAYSIA yang paling BEST...

Tanpa Nama berkata...

best lagu ni taau

Tanpa Nama berkata...

lagu nie mmg best arr...fuhh!!mantap...semangat patriotik trus membara...

sakinah berkata...

sedap la lagu ni..suka sangat-sangat

Tanpa Nama berkata...

nsib baik ada liriklgu nie kalau tak abis aku esok..hehe

Tanpa Nama berkata...

SAYA SUKA LAGU INI

Tanpa Nama berkata...

lagu ni la yg terbaik

Tanpa Nama berkata...

Lagu yg sungguh mantap dari segi Lirik & Vokal. Tahniah kpd semua yg menghayati serta memahaminya.

Tanpa Nama berkata...

Woww!! best nyew...

Tanpa Nama berkata...

terbaek limkokwing.. nice song yeah!..

l berkata...

/l'oi';l/;;

Tanpa Nama berkata...

i lov this song so much

Tanpa Nama berkata...

best

I'm Insane Girl berkata...

video x dek ke?

Tanpa Nama berkata...

hebat

Tanpa Nama berkata...

Malaysia paling hebat.

ifa berkata...

lagu ni best gila .. very nice :)

zuey berkata...

best sangat2 .. suke2 . like2 ..

Tanpa Nama berkata...

lagu ini lagu yang sugguh menarik dan very nice

Tanpa Nama berkata...

nyanyi saja nice, rasuah, rompak, mat rempit tu semua ada.

Tanpa Nama berkata...

Cakap lagi lah, cina balik china, kalau semua balik ah, lagu satu malaysia pun tak ada

Tanpa Nama berkata...

One of the best merdeka songs!! Had an enjoyable singing session with the students :)

Tanpa Nama berkata...

I LIKE SONG BECAUSE THE SONG BEST!

Tanpa Nama berkata...

THE SONG BEST. 1 MALAYSIA!

Tanpa Nama berkata...

love it

vivenhtini@nisha berkata...

hai semua..................... nice song, lovely song that made 4 all the citizen of MALAYSIA.this song is made 4 us 2 be perpaduan with semua bangsa in Malaysia.good try and keepit up.thank u 4 Yang Berhormat Dato Sri Najib Tun Razak 4 made this wonderfull song 4 us. although our country is small in saiz but we so peacefuul in our country.other big coutry also will follow us like that.I SO PROUD 2 BE MALAYSIAN..............................

Tanpa Nama berkata...

best laa lagu niiiiiiii...... saye harap malaysia terus aman sentosa........

Tanpa Nama berkata...

good3

Tanpa Nama berkata...

best song ... i love malaysia
1 malaysia

Tanpa Nama berkata...

your malaysia ...
my malaysia ...
our malaysia ...
one malaysia ...

i love our one malaysia...
forever,
kalpana karan rajh

Sara Ismail berkata...

sara ismail kata : lagu ni akan dijadikan lagu koir saya MUAHAHAHAHA ;)

Tanpa Nama berkata...

best brooooo.........

Tanpa Nama berkata...

I am Anonymous . TroLoL xD

Tanpa Nama berkata...

It's beautiful song, but we don't understand Malay, I hope English translation of lyrics will be provided

Tanpa Nama berkata...

Please translate song lyrics for me :)

Tanpa Nama berkata...

not bad i'm love this song.. so teru usaha

Tanpa Nama berkata...

suka sangat lagu ini....

Tanpa Nama berkata...

nanti lagu ne akan die nyanyikan di sekolah saye....

Tanpa Nama berkata...

wow best nye lgu one malaysian.nie sedaap paliing best bila awk tdo dgar lagu nie pti syunk i lve

Tanpa Nama berkata...

wow , syok nye

Tanpa Nama berkata...

My children like it. Good job

Tanpa Nama berkata...

oou..... aku pun suka lgu nie. aku dah pernah nyanyi lagu nie kat skolah renda dulu

Tanpa Nama berkata...

Tanpa Nama berkata...

Saya menggunakan lagu ini untuk menyertai pertandingan choir di sekolah kami kerana lagu ini membuatkan pelajar yg mendengar bersemangat,,,,,,mereka memberi tepukan gemuruh kepada kami.terima kasih Malaysia

Tanpa Nama berkata...

nice song..

Tanpa Nama berkata...

saya rase lapar... nak makan tak

Tanpa Nama berkata...

Saya bukak lirik ni sbb nk hfl.Kat sekolah ada koir.DIER ORG NK NYANYI LAGU TU LAA.DAHLAH SAYA YG KENA BERDIRI KAT DEPAN SEKALI...SAKIT PLAK HATI KITA NI...:(:(:( GGGGGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMNNNNNNNNNNNNYYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAA..............

Tanpa Nama berkata...

This song is just amazing!!!!!! Love it!!!

Tanpa Nama berkata...

memang best gila.

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami