Home » » Lirik Lagu Selagi Ada Rindu - Pak Long

Lirik Lagu Selagi Ada Rindu - Pak Long

Lirik Lagu Selagi Ada Rindu - Pak Long

Selagi Ada Bulan Mentari
Selagi Ada Berkasihani
Selagi Ada Bulan Dan Bintang
Selagi Ada Berkasih Sayang

Selagi Ada Ombak Dan Laut
Selagi Hatiku Terpaut
Selagi Ada Turunnya Hujan
Selagi Ada Rahmat Tuhan

Selagi Ada Langit Dan Bumi
Selagi Cintaku Bersemi

co
Selagi Ada Waktu
Selagi Ada Rindu
Biar Beribu Batu
Ingin Aku Bertemu

Oh Kasih (Oh Kasih)
Damailah (Damailah)
Engkau Disana

Ku Berdoa (Ku Berdoa)
Pada Tuhan (Pada Tuhan)
Agar Kau Bahagia

Lagu: Pak Long
Lirik: Pak Long

Lirik Lagu Selagi Ada Rindu - Pak Long @ Lirikami

37 Komen:

Tanpa Nama berkata...

best siot lagu nie...

TAUFIQ BROTHER berkata...

USAHAKAN LAGI BLOG NI.. BLOG NI DAH BAGUS DAH.. AKU JNIS HATI JIWANG.. LAGU REP2 NI TAK MEN AR..

aRe-K@y berkata...

erm... bets best

Tanpa Nama berkata...

jiwang molek lagu ni

Tanpa Nama berkata...

sedap sungguh lagu nie

rahsia berkata...

acl lme now nx tggu......wa dah penat dah menunggu,,,,,,

Tanpa Nama berkata...

BEST PUNYA

Tanpa Nama berkata...

hello pak long.pak long tengah buat apa

Tanpa Nama berkata...

pak long lagu pak long best lah.ada lagu lain tak lagi.

Tanpa Nama berkata...

pak long best mesti ramai peminat...

cUtiE GuRLz........ berkata...

lagu paklong nie memang best glerr.....

Tanpa Nama berkata...

diri ini berbicara..
i like this lirik...

puteri berkata...

DENGAR NYER KRISTAL ADA BAWAK GAK LAGU NIE...

Tanpa Nama berkata...

bastnyew.............romentik la.

Tanpa Nama berkata...

emmm..beznyer lagu niey..mantop..hehe :)

Tanpa Nama berkata...

lagu pak long beslah tak der lagu baru

Tanpa Nama berkata...

eee............... best lah lagu ni ska sngt sngt.................

Tanpa Nama berkata...

pak long......... tak de lagu lain ke...... sya suka dgr lagu ni....... best gila? pak long....... tiap hari saya dgr...

Tanpa Nama berkata...

lain kali buat lah lagu banyak lagi ya pak long............

Tanpa Nama berkata...

lagu ini pak long buat sya menangis lah pak long............. hehehe...........

Tanpa Nama berkata...

pak long sya ska sngt sngt lagu pak long......... buat lah lagu bagus bagus pak long ye........ hehehe.........

Tanpa Nama berkata...

semoga pak long sihat dan terus kan lagu pak long selagi ada rindu........... yeyeye........ hehehe....... pak long sebenar nya sya punya comment yang lima tu sya org jauh pak long....... tpi sya syg lagu pak long tu... best betul lah pak long........... pak long terus kan lagu pak long tu ye..........

Tanpa Nama berkata...

pak long......... apa khabar sihat ke............ semoga pak long sihat walafiat buat selama nya ye.........

Tanpa Nama berkata...

pal long....... saya suka kat lagu pak long sangatsangat best lah pak long....... kami sekeluarga minat dengan lagu pak long selagi ada rindu biar beribu baktu ingin aku bertemu dengan pak long................... datang lah dekat vsini pak long....... yeyeyeyeye......... pak long???????????

Tanpa Nama berkata...

best gila lah....................

Tanpa Nama berkata...

ahahah............. pak long kristal ada bawa juga laqgu ni pak long suara pak long sedap daripada suara kristal? pak long buat lah lagu lain ye...... pak long..................

Tanpa Nama berkata...

gila betul lah....... lagu pak long ni....... banyak koment saaya buat pak long.........

Tanpa Nama berkata...

semoga pak long dan kawan pak long sihat selalu yeyeyeyeye............. pak long lain kali saya komen lagi lagu pak long ni ya kalau ada masa saya mesej lagi dengan pak long.... yeye...... pak long bye...... bye.... bye...... pak long miss u so much pak long........

Tanpa Nama berkata...

pak long saya sayang kat lagu pak long tu bsayang sangat sangat pak long............

Tanpa Nama berkata...

tahniah pak long lagu pak long best lah..............

Tanpa Nama berkata...

lagu pak long best gila lah saya dan kwn sye suke pak long nyayi best gile lah. tahniah pak long

Fauzy Dollar Man berkata...

Keren Bro,, jangan lupa kunjungi situs ku www.fauzi.mywapblog.com

Tanpa Nama berkata...

Pak long sapelah yg nyanyi:p

Tanpa Nama berkata...

Pisss yo memg best siut lagu pak long I Like It

Tanpa Nama berkata...

best siot lagu nie...

Tanpa Nama berkata...

Lagu ni mempunyai mesej yg mendalam.. Bkn cinta manusia yg dimaksudkan.. Wallahualam..

Tanpa Nama berkata...

askum pak long msh ingat su kt pantai merdeka kt kedah, paklong dgn su dan kawan2 melepak kt kedai pak jang smpai pg,su mengantuk sgt tpi pklong nyanyi lagu pakaian tradisi kita best sgt, bla nk jumpa group kita lagi

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami