Home » » » Lirik Menatap Matamu – Aril AF7

Lirik Menatap Matamu – Aril AF7

Lirik Lagu Menatap Matamu – Aril AF7 (OST Kau & Aku)

Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun

Lirik Menatap Matamu – Aril AF7 @ Lirikami

94 Komen:

kiesya berkata...

abg aril, dulu saya minatlah abg tapi rambut abg yg tercacak mcm porcupine buatkan abg x ensem. sya x suka abg rapat ngan MARSHA yg gedik tu... ksian dkt JU....... hihihihi

crystal berkata...

nk komen apa ye?? abg aril mmg dh bgus pun atas pentas.. rupa pun ada.. so, dh lengkap la pakej.. nk kutuk xde benda nk kutuk.. nk puji 2 b'lambak2 la.. huhuhu.. abg pun dh rmai peminat skng so pndai2 lah bwk dr kat dunia muzik nie.. crystal doa kn yg t'baik utk abg..
crystal_light86@yahoo.com..

Tanpa Nama berkata...

x ade apew yg sy nk komen...sbb lagu ni mmg best giler la...sy mmg mnt sgt2 kt abg aril sbb suare abg aril mmg best..abg aril skrang ni dah ade rmi peminat especialy girl,pndi2 la abg bwk diri dlm industri muzik tanah air ni yer...bye..

Tanpa Nama berkata...

we korg pk nie blog aril ke??
kiesya<< dak nie pulak:ko x thu fesion ke?? ke ko nie tol2 kampong x penah msok bandar??

Tanpa Nama berkata...

hai hai hai hai hai hai hai hai hai hai hi hai aril aril aril aril aril aril aril aril aril

Tanpa Nama berkata...

nak nombor tefon

Tanpa Nama berkata...

aku nye nombor tefon 0173822144

Tanpa Nama berkata...

best..........lagu ni............

Tanpa Nama berkata...

hmmm tol2..lgu niy mmg bez..aril bolh lh sgt......

suesue berkata...

gayat betul lah kau nie Tanpa Nama....kau nak bg no fon kat aril ker kat jantan2 lain?haha...

Tanpa Nama berkata...

nur berkata,

lagu ni bezzzzzzzzz sgt2...sesuai ngan suara aril..x puas dgr beb..romantis sey...

xoxo berkata...

Huh . ?
hari2 dngr lgu niey .
Best Gilaaaaa .

Tanpa Nama berkata...

cyunk awok la..lgu ney best..ajam cute..cyunk kmoo..

Tanpa Nama berkata...

hye abg ajam..lgu ni tomey cgt..cyg abg ajam@aril

Tanpa Nama berkata...

ai..bg aril..can u sing dis song 4 me?i luv it..

Tanpa Nama berkata...

sdpnye...lg n,i like it......knpla abg aril x jadi juara ms af7...

princessFZ berkata...

gilaa x boleh bla org yg bg number phone tuh.
duhh!

princess_laura berkata...

erm,lagu memg best.....
x tau naper..hehehe
nape la haiz yg jadi juara af7..
aril memg best..

princess_myvi berkata...

arill.sape jd awek nyer..bertuah giler..
sepatutnya memg aril jd juara...af7..tp x pe...
skrang lagu aril pasti famous..
moga aril tidk lupe diri..
i love u

Tanpa Nama berkata...

abg aril memang cute la...
untung la sape yg jdi gf abg...
abg aril saye minat sangat kat abg..
ilove you...:-)

Tanpa Nama berkata...

hahahaaaa........
bajet la ko BAPUKKKK........
mukew cam gegurl...huahuahuaaaa....

Tanpa Nama berkata...

aril pgang perfume CK lar..bez baunyer..

caely berkata...

saya sgt suka aril sbb nama dye sama dgn bf saya..muka pn nk sama..sama2 cumil..i luv u aril!!!

Tanpa Nama berkata...

hai....
mcm best je lg ni....
aril comel gilerrrr...... muahh

Tanpa Nama berkata...

BEST GILER LAGU NIE...........

Tanpa Nama berkata...

I LOVE U ARIL!!!!!!!!!!YOU ARE THE BEST!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

nk komen pe ak? pe2 on abg aril mmng best ar... tanpa nama yg kasi no fon x nk bgi name skali kew

Tanpa Nama berkata...

my name is eina i fuck pu3

Tanpa Nama berkata...

ap maen fuck2 nie

Tanpa Nama berkata...

sk ati aku aaaaa:[

Tanpa Nama berkata...

ak x sk ar bla ar bla

Tanpa Nama berkata...

Hyee....
Best ar lgu abg Aril ni...
Abg Aril ni romentik gak org nyer...
klau boleh bg ar no. phone??

Tanpa Nama berkata...

"HIDOP SHUFFLE"
"LAGU NI MMG BEST GILER"............
I LUVE U ARIL.......

Tanpa Nama berkata...

BEST BETUL LAGU ARIL NE MACAM NAK BAGI LAGU YG PERTAME

khairunnisa berkata...

wow!!!best gler lagu ni.....romantik suit
...bertuah sapa dpt kapel gan aril... Aril Cute sngat...comey..I luv you

Lady Emo berkata...

Lagu ney mang bez giler... Penyanyi nya encem sgt!! I minat giler ngan aril..

Tanpa Nama berkata...

cute r abg aril.. time wt shuffle agew cute.. time jwang agew cute cngat2... i luv u abg aril... mmwwaaxx.. korg jgn jelous erh.. hehehehehe..

Tanpa Nama berkata...

ari

lagu ni teringatkan sy kat bf sya
lebih kurang cm ni gak ah..... kalau sy rindu kat dia pasti saya dengar lagu ni. thanks aril sebab nyanyikan lagu mengikut sy punya pengalaman.... abg aril memang best.... enjoy ur self.......
do the best abg aril

Tanpa Nama berkata...

Abg aril niew cute sgt larw...lgu niew dh lar feeling gler...sweet gler...I LOVE YOU SO MUCH...mmuahh...

lissa_ulalaa@yahoo.com berkata...

huh . aril . lguw ney mmg da besh glew kowt . ktowunx sumew tercarik2 lirik ney . now tgh practise gitar . aril . ur da besh !

Tanpa Nama berkata...

i x suka aril aril dia suka mila,marsha dan fara dia main kayu tiga i x suka aril bwekkkkkk.

Tanpa Nama berkata...

lagu nie best...

Tanpa Nama berkata...

lgu nie best giler....ur the best!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu ni best giler......smoga abg aril terus berjaya

Tanpa Nama berkata...

hai abg ariL....bez lh lgu nie...gud luck poe abg....

Cima berkata...

Lagu ni sedap lah sangat..kalo dengar sekali pun tak puas..kan2..

mirza berkata...

abang aril,lagu nie sempoi ah.ssuai giler ngan abg.kengkwn sya sume minat abg aril and lagu nie tau.kita org ucpkn good luck to abg aril wok.bubbye...

Tanpa Nama berkata...

abang aril sye suka sngt lagu ni kan bagus abang jd bf sye huhuhu seyum selalu tau abang huhuhuh

Tanpa Nama berkata...

emmm. rmbut ce tkar.. kn smart nanti...

Tanpa Nama berkata...

best nya lgu ni!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu ni?ok..

beautiful girl berkata...

erm... nk komen ape erk... mmg dah best lagu ni... so, no comment........

lady gaga~2 berkata...

you cannot be a superstar like mee with ur song....juz kidding,,daaaaaa

are_kue!!!!!! berkata...

piye eh hok comment terok psl lagu ni...??? base nggoh...

lady gaga~2 berkata...

up to me...

cool gurlZ... berkata...

i like ur song but...
i kurang suka rmbut u yg trpcak 2....
kurang hnsem....
good luck dlam mnempuhi kerier u sbgai artis..
huhu....

Tanpa Nama berkata...

aril the best!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

ARIL IS THE BEST!!!!YOUR SONG ALWAYS BE IN MY HEAD!!!!!^-^...

Tanpa Nama berkata...

ARIL NAPE U X JADI JUARA AF7 HA?TAPI XPELAH,AWOK TTAP MASUK FINAL.....AWOK DPT GAK NO.2

toya berkata...

aku minay kau aril...rmbut kau...fuhhhh..
x mcam akim,koya smart..ak tngk af7 krn kau dgn aisyah jew..hi3

Tanpa Nama berkata...

korg ni komen macam aril nk baca sume ni..haha

Tanpa Nama berkata...

menatap mata mu,..
indah kta-kata dalam lirik lagu ini,.. ayat y d nyatakan ada persamaan dgn idup me,...

nurul qalbie berkata...

aril napa awk tak x jadi juara?napa pulak hafiz yg jadi juara?
kalau awk jadi juara mesti saya x pening kepala kerana kawan saya duduk di belakang saya asyik ckp napa awk x jadi juara?dah lah waktu tu tengah buat peperiksaan

Tanpa Nama berkata...

amirah972008@yahoo.com


aril ade e-mail tak??

Tanpa Nama berkata...

ABG ARIL APA KHABAR..........

Tanpa Nama berkata...

abg aril apa khabar???
saya suka abg aril...

Tanpa Nama berkata...

saya minat abg aril dalam
cita kau dan aku...
byee..

Tanpa Nama berkata...

no tepon aril 0145163836

Tanpa Nama berkata...

betul ke 2 nombor tepon aril.ntah,ntah???????? 2 no. tel ko?UUppp...maksud AQ no. tepon Tanpa nama.
Apapun lagu aril 2 mmg bezzzzzzzzzzzzzz gillllllerrrrrrrrr."MENATAP MATAMU".Ha,korang tataplah mata kekasih korang.
AQ nk bg tau korang 1 rahsia.nk tau x.mestilah nak tau kan.AQ jatuh cinta ngan lagu aril 2.ngan lagu aril bukan ngan aril tau.ingat 22222uuuuuuuuuu.Jgn lak wat fitnah.

Tanpa Nama berkata...

sedp ke lgu niey???
aca gud2 jewk...
nek bsan ak dgar..
npe la pmpuan malaysia ni gediqzz......

Tanpa Nama berkata...

nk no aril ye???
ni no diew...
0176842589...
hidup shuffle

Tanpa Nama berkata...

apelah masalah ko owg ah????
biar lah aril nak wat lagu pe pun..
yg pntg dye ade peminat...
x mcm ko,peminat pun xde...
asik crik kelemahan owg laen jer
laen kli tngk kdan dri dlu bru ckp sal owg laen...

Tanpa Nama berkata...

xsemastinye minat lgu aril cmua gedik2....
abs klu ade makcik2 yg minat pade aril,makcik2 2 pun gedik jgk ker???

Tanpa Nama berkata...

Merlin - Season 2 Episode 8 Part 1

Tanpa Nama berkata...

ello .bg i aril ni x encem mne pun .just cute je ..tpi i mnat sngt ngn lgu .smpai bf i pun nyanyi kan lgu ni tok i ..

Tanpa Nama berkata...

best giler lagu nie.....

Yana Jaapari berkata...

hei,aril.....kenape dagu kau pnjg sangat?

Tanpa Nama berkata...

hai abg aril....sedap lagu abg nyanyikan
boleh abg aril nyanyi setiapa hari
saya suka abg aril saye peminat abg yang tak
kan lupakan abg k so bye3 abg aril saye nak
makan kejap k bye2.......?????????

Tanpa Nama berkata...

hai abg aril sehat ke kat sane
syok ye abg nyanyikan nanti
saye hantat mesej lagi ye bye2

Tanpa Nama berkata...

macam la bagus sangat ek ek leh...

Tanpa Nama berkata...

tak baik tau awak ni cakap suke
tapi kalau komen tak la pulak

Tanpa Nama berkata...

aq sker dgr lgu ny..dh la lagu ny bez,owgnyer plak cute..hehe..

Tanpa Nama berkata...

aril tu kan comel hebat pulak tu suara pun sedap kan

sylvia berkata...

yelah lagu abg aril best sangat.bila abg aril nak berduet ngan kak mila.

lalala berkata...

sdap cgt ke lgu niep??kowank pnt2 tlis pkir aril bce ke??siap bg no fon lg....pape pown....i _ _ _ _ shuffle!mrepek n mrapu je lbih!!

Tanpa Nama berkata...

abg aril, i hope u kan buat yg terbaik...moga abg aril boleh berjaya & don't kepit-kepit ngan Marsha si gedik tu

Tanpa Nama berkata...

abg aril ni boleh dikatakan smart kite jeles tau bila abg aril dgn mila gedik nak mampos tu ada dlm kau dan aku x ada org laen ke selain abg aril

Tanpa Nama berkata...

Saya <3 Abg Aril sangat sangat. :) Abg Aril handsome! I really like your eyes Abg Aril. You're so cute. I love youu!! Dulu, saya tak minat kat trek tu, but now, dah makin minat dah. Saya suka lah tengok abg aril. Dlm bilik saya, smua gmbr abg aril, dlm henphone saya pun gmbr abg aril, dlm lappy saya gmbr abg aril dan dlm buku buku saya smua ada gmbr abg aril. Peminat setia abg aril sentiasa sokong abg. Terus kn usaha abg aril.
:Ann

Tanpa Nama berkata...

Korang try 2 no ni..
Dulu die pnah gune, tp x sure pakai lg ke x..

017 6199162
012 9559645

Jgn ckp aku bagi..
(Din)

Yusri Mustaffa berkata...

nApe laA raMai cangat lAkee j3les ngAN Aril..

aBg arIl xdE wtPe KT korUnk sUme..


AWokkk~

Memeycomel95 berkata...

Assalamualaikum...Abg Aril,usaha itu tangga kejayaan,so, Abg aril kene wat yg bek k... Abg Aril nak taw,Abg Aril ngan akak yg ade dlam video klip2 kan, sesuai sngat...k la abg aril good luck...wassalam... ;)

Tanpa Nama berkata...

menyampah aku dengar lagu si aril ni... jiwang meleleh... tp stail rock nk mampos... menyampah aku tengok rambut die yang x mcm rambut orng ni.. jgn perasan nk jadi icon untuk remaja sekarng. islam tak ajar umatnya supaya jd kan artis yang cakap je pandai tp x serupa bikin sebagai icon...

Tanpa Nama berkata...

emmm koyalah diani
(^^^)

Fitroh Indrawan berkata...

Akhir nya aku dapat kan juga untk mendownload lagu MENATAP MATAMU ni stlh 3th sejak pertama kali q mendngarnya di radio2 mlysia
salam dr ku peminat dr indonesia :-)

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami