Home » » Lirik Muhasabah Cinta - Edcoustic

Lirik Muhasabah Cinta - Edcoustic

Lirik Muhasabah Cinta - Edcoustic

Wahai pemilik nyawaku
Betapa lemah diriku ini
Berat ujian dari Mu
Kupasrahkan semua pada Mu

Tuhan baru kusadar
Indah nikmat sehat itu
Tak pandai aku bersyukur
Kini ku harapkan cinta Mu

Reff
Kata kata cinta terucap indah
Mengalir berdzikir di kidung do’a ku
Sakit yang kurasa biar
Jadi penawar dosaku

*
Butir butir cinta air mataku
Terlihat semua yang Kau beri untukku
Ampuni khilaf dan salah selama ini
Ya Illahi Muhasabat cintaku

Tuhan kuatkan aku
Lindungiku dari putus asa
Jika ku harus mati
Pertemukan aku dengan Mu

Back to Reff

Back to *

Repeat Reff 2x

Lirik Muhasabah Cinta - Edcoustic @ Lirikami

19 Komen:

K_p0p FanS^,^ berkata...

best !

Tanpa Nama berkata...

terbaek. .

Tanpa Nama berkata...

Enak banget lagunya. ^_^

Tanpa Nama berkata...

aku suka sama lagunya,,enak #_#

Tanpa Nama berkata...

lagunya bagus sekali, merasuk jiwa.. :)

Tanpa Nama berkata...

terbaik . . emg myntuh haty laa .

Tanpa Nama berkata...

sngt sedih bile teringt sambil mendengar lagu nie

Tanpa Nama berkata...

(Y)

Tanpa Nama berkata...

(Y)

Tanpa Nama berkata...

jadi kangen yang nyanyi........ :')
kaka ku ,, yg nyanyi

nur iman Adam berkata...

Sedih rasanya..lgu ne penuh makna tersirat really best..

Tanpa Nama berkata...

terhanyut..

Tanpa Nama berkata...

Jika ku harus mati
Pertemukan aku dengan Mu.

Tanpa Nama berkata...

bagus sekali lagu :)

Syerli berkata...

suka bgt agunya gak bosen2 dengernya,makasih

Tanpa Nama berkata...

lagu ni buat aq lupa skit yg aq alami...

Rikochikato Dain berkata...

love this song ^_^

Adell adznan berkata...

Bet0l t0e.

Tanpa Nama berkata...

Oklah. Lagu ni ada kena mengena dgn aq.

Masa tu aq ada cintai seorang tu nama dia Fikri Alim Zulkifli aq mencintainya dgn sepenuh hati tp dia x layan aq pon. Aq hanya memendam perasaan je skang ni. Hati aq perit bila lihat dia dgn pompuan lain. Lebih2 lagi bila dgn Syafikah,Farhana dan lain lagi. Aq nak sangat see to ace dgn dia dan meluahkan perasaan aq kt dia aq dah penat memendam perasaan ni. Aq tau dia suka kan Nurin sbb gaya dia laen macam bila dgn Nurin. Aq pon x tau apasal dia benci sgt kat aq. Fikri Alim aq cuma nak ko je. Aq nak sgt Fikri Alim baca and like blog ni tp tu hanya mimpi aq je. Aq x nak menunjukkan kebaikan aq kat dia sbb aq takut dia benci aq. Aq bukan nak dia sukakan aq. Aq cuma nak dia tau yg aq betul2 cintakan dia. Aq cuma dpt pandang je dia mesra dgn org lain . Biar aq luka biar aq sakit asalkan dia bahagia...

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami