Home » » Lirik Lagu Ku Cinta Kau Bunga Citra Lestari (OST Bayu Cinta Luna)

Lirik Lagu Ku Cinta Kau Bunga Citra Lestari (OST Bayu Cinta Luna)

Lirik Lagu Ku Cinta Kau Bunga Citra Lestari(OST Bayu Cinta Luna)

Jika ada yang bilang ku lupa kau jangan kau dengar
jika ada yang bilang ku tak setia jangan kau dengar
banyak cinta yang datang mendekat ku menolak
semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik jangan kau dengar
jika ada yang bilang ku berubah jangan kau dengar

Saat kau ingat aku ku ingat kau
saat kau rindu aku juga rasa
ku tahu kau slalu ingin denganku
kulakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya padaku sakitnya aku
jika lebih dengar mereka sedih hatiku

Saat kau ingat aku ku ingat kau
saat kau rindu aku juga rasa
ku tahu kau slalu ingin denganku
kau tahu ku juga ingin dengan denganmu
ku tahu kau slalu ingin denganku
kulakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
tuhan yang tahu ku cinta kau

Lirik Lagu Ku Cinta Kau Bunga Citra Lestari (OST Bayu Cinta Luna) @ Lirikami

38 Komen:

Tanpa Nama berkata...

best lagu saya suka

Tanpa Nama berkata...

best lagu ni

Tanpa Nama berkata...

sye suka cerita Bayu Cinta Luna,BCL dan Lagu die sgat sedap.

Tanpa Nama berkata...

sye suka cerita Bayu Cinta Luna dan Lagu die sangat sedap.pelakon dia pun cantik-cantik macam bunga cinta lestari

Tanpa Nama berkata...

Saya suka cerita nie kerana pelakon pun cantik ,lagu pun menarik(i love bayu cinta luna) Yes!

Tanpa Nama berkata...

lgu niyy best..cerite dy pon best sngat2

Tanpa Nama berkata...

lagu nie memang best....

Tanpa Nama berkata...

cerita luna memang ter baik lah ! terima kasih kerana menghantar cerita ini ke malaysia!

ChaM NazArAI berkata...

Lagu runut bunyi cite bcl ni ada lagu macam doa la.siapa yang nyanyi lagu tu ye??

Tanpa Nama berkata...

SYE SKE CERITE bCL N LAGU NYE

ZyreenReen berkata...

Btul 2 sy suke sgt tgok citer bayu cnta luna..sgt best..lagu yg best,huhu =p

NADHIRAH berkata...

adik saya namanya farhana.
adik saya kabor LAGU KEGEMARANYA IALAH BAYU CINTA LUNA.GILERRR GUD SAYA SUKA BAYU CINTA LUNA
BEST SANGAT HE HE HE

Tanpa Nama berkata...

mmm..best

Tanpa Nama berkata...

mmm...best gile gile

Tanpa Nama berkata...

kakak bcl cantk. lagu pun best. terbaik. sya suke sya suke

scha berkata...

bayu cinta luna mmang terbaik la. best giler citer ni


Tanpa Nama berkata...

sya suka lagu niey sngat sedp...; certa pn sedp; kAk Luna pn cntek

Tanpa Nama berkata...

terima kasih kerana menhantar cerita ini di TV9

Tanpa Nama berkata...

best gile cerita nie

Tanpa Nama berkata...

best gile lagu nie

Tanpa Nama berkata...

kak luna sangat cantek...; Soow beautiful

Tanpa Nama berkata...

hahaha kak luna cantek laaa;

Tanpa Nama berkata...

Cerita bcl gempak giler sye suke cite bcl lagu die pn best.i

Tanpa Nama berkata...

Lagu dya byk mkna,kak luna cntk tebaikla crta ni
Syg kak citra lestari

Tanpa Nama berkata...

Sedap lagu nim

nor afnizah berkata...

Mmg terbaik lagu tema cite ni....best sgt2

Tanpa Nama berkata...

Mmg terbaik la lagu ni...

Tanpa Nama berkata...

mmg sngt sdap...hehhehe

Tanpa Nama berkata...

I LOVE YOU BUNGA CITRA LESTARI AND CHICCO JERIKHO AND TERIMA KASIH SEBAB HIBURKAN KAMI DENGAN DRAMA BCL TERIMA KASIH BARISAN PELAKON DRAMA SENETRON BAYU CINTA LUNA <_> HAPPY

nurul azrina berkata...

saya suka sangat pelakonya suara luna pun sedap gempak gila

Tanpa Nama berkata...

Plakon mmg cntik.. But cter tah pape... Lmbab.agk nye brpe thn lg r crte 2 nk tmat.. Cter indnsia sme je.. Xbrkmbg lnsg....

Tanpa Nama berkata...

Agk2 r engkau nk mmuji pon....

Tanpa Nama berkata...

lagu die best cite die pon best bayu pon hensem

Tanpa Nama berkata...

lagu nie best giller

Tanpa Nama berkata...

mane ade sandi lagi hensem

Tanpa Nama berkata...

Bestnya lagu ini ceritanya pun best banget....

Tanpa Nama berkata...

aku jadi mabuk bile dengar lagu ni, lagu ni x best...

PaTriNa RiNa berkata...

Bestnya .. :) (y)

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami