Home » » Biodata Dayana Idola Kecil

Biodata Dayana Idola Kecil

Biodata Dayana



Nama penuh: Siti Amirah Dayana Mohd Amerullah
Nama komersial: Dayana
Tarikh lahir: 4 Disember 1999
Usia: 11 tahun
Sekolah: Sekolah Kebangsaan Senawang, Seremban
Pencapaian: Juara Idola Kecil musim kedua dan turut memenangi kategori Idola Popular.



Tags: Idola Kecil,Dayana,Biodata Dayana

Biodata Dayana Idola Kecil @ Lirikami

341 Komen:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 341   Terbaru›   Baru»
Tanpa Nama berkata...

awak cantik,suara merdu.apa e-mail awk boleh saya tahu.boleh kita ceting.bye saya minat awak.

Tanpa Nama berkata...

awak cute awak cantik saye minat awak klau chat gan awak tk tau la nk cakap apew.........miss you...

Tanpa Nama berkata...

beauty girls:)
askum smua dayana tahnia sbb awk menang ik2' nak e-mel leh x

cika berkata...

zulaikha.
dayana boleh mintak nombor telifun azzam dan kirim salam kat dia.

Tanpa Nama berkata...

bauty girls:>
dayana sy nak jadi kwn awk leh x

Tanpa Nama berkata...

beauty girls
fienaz nak no fon ieh

Tanpa Nama berkata...

zulaikha:>
dayana awak dengan fienaz adik-beradik ke.

Tanpa Nama berkata...

zulaikha:>
dayana awak cantik lah.

Tanpa Nama berkata...

zulaikha:>
dayana awak sesuai dengan azzam lah.
dayana boleh tak saya jadi kawan awak sebab saya minat kat awak.

Tanpa Nama berkata...

rasiah:>
dayana nak nambor telifon boleh tak.

siti nur maryam qistina berkata...

dayana nak nombor telifon boleh.dayana saya nak jadi kawan awak boleh.

Tanpa Nama berkata...

Farah
Dayana saya nak nombor awak boleh tak.

Tanpa Nama berkata...

Afza
saya minat sangat dekat awak.saya nak nombor telefon awak.

hannie berkata...

fb dayana:dayana amerda kan?

Tanpa Nama berkata...

nurul hidayu berkata , dayana awak cantik la tapi saya mahu masuk idola kecil macam awak , boleh tak kalau umur orang tu 15 tahun boleh masuk tak , tapi saya ada satu lagi boleh kenalan dan minta nombor telefon awak dan awak tinggal di mana alamat rumah awak sekali gus sama dengan azzam idola kecil ok ,dan saya nak jadi kawan awak boleh tak ok assalamualaikum bye i miss you all suatan dari ; bintulu sarawak

Tanpa Nama berkata...

dayana saya nak awak add saya sebagai rakan facebook taw (rashid comel)

farahmokhtar berkata...

dayana saya nak awak add saya sebagai rakan friendster tau boleh laaa...

Tanpa Nama berkata...

hi

Tanpa Nama berkata...

saye minat gilerrr kat dayana
you are the best dayana.semua sokong you .dayana boleh no azzam.

Tanpa Nama berkata...

hai dayana..dayana pnah dtg sk gombak 2 ken....pstu bleh x dayana add sye...

hafiz berkata...

hai dayana nak berkenalan bleh x

Tanpa Nama berkata...

hai dayana saye ni peminat no 1 awak boleh tak saye nak no fone awak.

Tanpa Nama berkata...

tau x email dayana ape?saye tahu! ha ni pun!dayanaamerda@ymail.com

fitriahienaz_97 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

dayana,kalau awak pakai tudung mesti lagi comel!

pinky berkata...

hai dayana boleh berkenalan x?

Tanpa Nama berkata...

awk sombong

Tanpa Nama berkata...

awk sombong awk gilew

Tanpa Nama berkata...

hai...dayana sy peminat setia awk..!!!sy x blh cari peminat lain selain awk....sy sukekan awk.. blh x lau awk jadi adik angkat sy..????nama sy ialah....6t lah sy bagi tahu ....awk jaga diri baik2 lah saya selau tengok awk belakon..best giler sy tengok awk belakon...k..lah dayana bye....muah100x i miss u...

Tanpa Nama berkata...

dayana awk sesuai ngn azzam,so cute....dayana bg sye awk comey lar,nk jdkan awk adek angkat ley x????

Tanpa Nama berkata...

dayana klu sye mintak awk yer no phone ley x,sye peminat setia awk,paling setiaaaaaaaaaa...reply tau

Tanpa Nama berkata...

hi dayana! boleh saya tahu e-mail facebook awak.awak bagi e-mail awak di sekolah.awak nak tahu siapa saya.saya selalu jaga dengan kakak maryen

Tanpa Nama berkata...

dayana,awk ni memang sepadan dengan azzam.dua dua comel,dua dua cute and dua dua berbakat.i love you dayana and azzam

Tanpa Nama berkata...

blh hntr no fon awk x.sy minat awk sngt2

Tanpa Nama berkata...

awk nme sye mohad amirul ridzuan.awk sye nk bekenalan dngn awk blh x klu x blh xpela sye x pkse awk.awk satu lgi sye nk ckp dngn awk sye nk no fon awk blh x.sye cyng awk I LOVE DAYANA

Tanpa Nama berkata...

dayana saye nk no awk leh tak please...sye peminat setia awk...nk jdkan awk adek agkt ley x

Tanpa Nama berkata...

awk ni amirul ridzuan npe awk x bgi no awk .awk x nk bknln ngn sye ke.

Tanpa Nama berkata...

HAI DAYANA......SY PMINT SETIA AWK..BLEY KNAL X..SY DRI DUNGUN

Tanpa Nama berkata...

HI BOLEH BERKAWAN

Tanpa Nama berkata...

DAYANA AWAK FACEBOOK KE MAYSPACE

Tanpa Nama berkata...

hi dayana saya suka suara awak .Awak darjah bape........

Tanpa Nama berkata...

hai dayana dan fienaz awak cantik sangat dua2 cute awak sesuai dengan azzam fienaz sesuai dengan arill dayana nak no fon boleh tak please dan juga no fon fienaz

Tanpa Nama berkata...

cantek betui dayana

Tanpa Nama berkata...

agaknye kat mane rumah dayana n nombor telefon

MAISARAH BINTI MAHRIZAN berkata...

DAYANA SUARA KAMU MERDU LAH . WAHAI DAYANA BUAT YANG TERBAIK UNTUK PEMINAT DAN KELUARGA MU YANG MENYOKONG MU WAHAI DAYANA . SAYA LAH PEMINAT KAMU .INI NASIHAT DARI SAYA KEPADA KAMU WAHAI DAYANA . SAYA AKAN MENYUKONG MU . KAMU MESTI MENDENGAR NASIHAT IBUBAPA ,GURU ,DAN RAKAN - RAKAN MU . UMUR SAYA PUN 11 TAHUN . SEMASA KAMU MENJUARAI IK2 SAYA AMAT GEMBIRA .TAHNIAH !!!!! DAYANA KAMU TELAH MEDAPAT NOMBOR 1 DALAM IK2 .

Tanpa Nama berkata...

i love you

Tanpa Nama berkata...

muke gi tu jerw

Tanpa Nama berkata...

dayana so cute!!!!!

Tanpa Nama berkata...

hai dayana boleh berkenalan

Tanpa Nama berkata...

hai cute...

Tanpa Nama berkata...

nie no sye...arp col ea...0132957002

Tanpa Nama berkata...

knp dayana x bgi 6ber azzam????

Tanpa Nama berkata...

awk tlg bgi no azzam n 6ber awk.awk leh x sye nak awknya facebook.awk dpt 6ber bape??.awk azzam n awk dapt bape A dlm UPSR??

Tanpa Nama berkata...

awk tlg bls ???plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Tanpa Nama berkata...

awk tlg bgi 6ber azzam.ckg juga..............plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tanpa Nama berkata...

awak dan diana daniel cuteeeeeeeeeeeeeeeeela awak tolong balas boleh tak? daripada:nur izni

Tanpa Nama berkata...

hai awak apakhabar azzam. daripada:shamim

Tanpa Nama berkata...

boleh bagi no.tipon azzam.saya nak jadikan azzam kekasih saya

Tanpa Nama berkata...

awak cantik sangat

Tanpa Nama berkata...

hai dayana saya peminat awak dan azzam saya nak berkenalan dengan awak kawan saya ada nombor talifon awak tapi saya tak percaya boleh awak bagi dekat saya.harap awak balas.ok selamat malam

Tanpa Nama berkata...

hai dayana...saya nak kenalan ngan awak leh x??saya minat sangat kat awak...awak ngan azzam mmg sesuai...good luck...!!!

Tanpa Nama berkata...

saya nak 6ber tepon awak leh x??saya suka tengok idola kecil...saya rasa saya nak masuk jugak lahhhhh.....vote saya...happy alwayss dayana...stadydddd........

Tanpa Nama berkata...

dayana saya cemburu awak dengan azzam.kalau saya masuk idola kecil saya nak rampas azzam daripada awak.awak ni gedik lah awak ingin muka awak cantik ke.kalau awak pakai tudung macam saya baru lah awak alim sikit.dan suara awak sedap sikit saja,saya nak tanya awak kalau nak suka seseorang macam mana seperti seorang lelaki yang bernama DZAKI.saya suka sangat dzaki dan azzam tapi saya paling suka adalah ..... cuba teka.

Tanpa Nama berkata...

dayana awak suka dekat azzam kalau awak suka dekat azzam saya tak akan maafkan awak. saya akan masuk idola kecil dan kalahkan awak.awak tak suka pakai tudung ke.awak suka pakaian seksi macam orang gedik.awak dapat berapa [a]

arfa berkata...

arfa
ohh rupa-rupanya dayana 11 tahun.....selama ni saya ingatkan dayana 13 tahun macam azzam....

Tanpa Nama berkata...

atirah

Dayana blh x awk gi kt skolah sy kt trengganu
(SK Tengku Bariah)

Tanpa Nama berkata...

atirah
kalau awk gi kt skolah sy awk blh lah nyanyi....
sy nk sgt jumpa ngan awk......

Tanpa Nama berkata...

atirah

Dayana blh x awk add sy dlm fb sbb sy dh add awk tp awk ramai sgt kwn blh lah ....please.....(atiey ieyrah)&(nur atirah hayati)ye....

afifah berkata...

kpd semua idola kecil2 sy nk sgt 6ber fon awk semua ....sy ni baru 9 thn......

Nur Atirah Hayati berkata...

Dayana awk dpt no. brape dlm prekse n duk kls no. brape????????plzzzzz tolng jwb soalan sy.......

Tanpa Nama berkata...

hai dayana saya hairanlah kenapa kalau saya bagi awak mesej awak tak jawab bukan dalam talifon tapi komputer.jadi saya harapppppp sagat awak balas nombor talifon saya 019-3456269 nombor talifon saya memang ganjil sikit.jangan lupa talifon.I LOVE YOU DAYANA.dari UMI SYAKIRAH...

Tanpa Nama berkata...

dayana sye sje dgn suara awk nie sdp la. blh x awak jadi adik angkat saya.i miss idola kecil 2.....

Tanpa Nama berkata...

hai dayana boleh saya minta nombor talifon

Tanpa Nama berkata...

sy mnt awk lah dh lh suara merdu blh mintak nombor talifon ...

Tanpa Nama berkata...

dayana boleh tak saya nak berkenalan dengan awak

Tanpa Nama berkata...

dayana ,mane oleh akai baju seksi...........
awk dh besar lah............
kite gan awk same baye ,tau..............
awk kena lah menutup aurat sikit!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

hai dayana nak email leh x...

Tanpa Nama berkata...

hai dayana boleh tak saya nak nombor tepon awak,kalau awak ada nombor tepon azzam pun saya nak dan email

Tanpa Nama berkata...

dayana nie email saya siti ssofea abu bakar dan password 123456 jangan bagi orang tahu email saya ni

Tanpa Nama berkata...

kow jgn pkr kow cun sngt ..
finaz yg sesuai dgn azzam .. bkn kow k..
so jgn nk carek .. gigi dh x de stu .. hehe..
aq x ske kow bb ko brlgak sngt .. taw x??

Nayli berkata...

Dayana tolonglah bagi nombor telefon dekat saya plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.dah lama saya nak jumpa awak.

DARIPADA;Nayli.

Tanpa Nama berkata...

DAYANA TELEFONLAH SAYA,NOMBOR TELEFON SAYA IALAH 0174642126.TELEFONLAH.

Tanpa Nama berkata...

hai dayana i'm amera natasha.boleh tak saya nak chating ngan awak saya punya fb "Amera Natasha e-mail "Meragirls_25@yahoo.com.my" pastu saya nak no phone awak ngan fienaz.saya nak jadi frends awak ngan fienaz.

Tanpa Nama berkata...

Hai dayana,saya sebenarnya org yg hntr kat atas tu...yg sya kata nak jadi frends awak ngan fienaz.sebenarnya sya nak jdi frends awak dlm fb

Tanpa Nama berkata...

HAI DAYANA,SAYA WAN NUR ANIS BTE.WAN ABDUL RAZAK.SAYA NAK MINTA NO.PHONE AWAK BOLEH TAK?MY FACEBOOK IS "WANANIS_23@YAHOO.COM.MY" N MY EMAIL IS "WAN NUR ANIS" KALAU ADA MASA DTGLAH RAYE UMAH KAT SHAH ALAM SELANGOR.KALAU BOLEH CALL TUK DAPAT ALAMAT YG LANJUT SEPERTI YG TERTERAA DI SKRIN KOMPUTER IAITU 0122833941 YEH.

Tanpa Nama berkata...

azzam cute

Tanpa Nama berkata...

ermmmmmm dayana masa awak nyanyi dengan azzam
awak cantik sangatlah...

Tanpa Nama berkata...

dayana boleh tak saya jadi kawan awak?dan saya nak minta no.fon awak boleh?

ain berkata...

hye

Tanpa Nama berkata...

Dayana Bleh Tak saya jdi kwn awk sye nie minat kat awak la......Miss u always Take care...!!!^_^

Tanpa Nama berkata...

awk comel cgtttttttttttt.sye cuke tngk awkkkkkkkkkkkkkkk.nk knaln leh x???????sye pompuan kn laki

Tanpa Nama berkata...

sye minat awk dayan foreva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Tanpa Nama berkata...

dayana blh saya berkenalan dengan awk

Tanpa Nama berkata...

kau jangan berlagak sangat dayana kau ingat kau cantik sangat terus terang aku cakap rupa kau sebiji macam papaya n monyet..adik beradik ke?

Tanpa Nama berkata...

betul tu ade iras-iras macam kinzir antara kau dengan fienaz tentulah fienaz yang cantik..fienaz lebih dewasa daripada kau..kau budak kecil yang sedaya upaya cuba untuk bangun dan mendapat cinta azzam yang aku rasa hensem dan sesuai dengan fienaz NOT YOU KINZIR N MONYET..aku harap kau dapat baca mesej nie dan cuba fikir-flkirkan apa yang aku tulis nie.AZZAM NOT FOR YOU BUT FOR FIENAZ

Tanpa Nama berkata...

hai dayana

Xx[cHoW]xX berkata...

ngeh..bdak n.9....
ape kbr??
org seremban...
ermmm...
xde point!!!!!

Tanpa Nama berkata...

dayana x boleh kasi 6ber die dan budak2 ik 2 . harap maklum, - admin dayana (puteri) -

Tanpa Nama berkata...

dayana sebenarnya aku peminat awak,boleh tak awak beri nombor telefon awak.nombor telefon aku ialah 0125554403 sony ericson

syamimi berkata...

nk email awk leh tk?

Tanpa Nama berkata...

dayana

Tanpa Nama berkata...

dayana gedik girls

setye berkata...

dayana leh dok nok nom tel knape awk kedekut sangat no tel

Tanpa Nama berkata...

salam buat semua peserta idola kecil mari lah dtng kat skolah saya plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

liena berkata...

liena brkate... hi,dayana awk cute lah... sye minat kat awk ... leh x klau awk jdi adk angkt sye plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tanpa Nama berkata...

myra bekate ... hi,dayana awk cute arrgh...sy minat awk.awk sesuai ngan azzam laaaaaa.... sy nk 6berw awk ley x........plezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

liena berkata...

liena brkate... dayana sye nak no tel awk leh x... awak memng ssuai dgn azam ...dayana awk comel ark...

boneca bekate berkata...

hi,dayana sy skew glew kat awk.skank niey awk c0uple nan azzam eih...hahax,jgn marah...sy rse awk mmg sesuai arrrggh nan azzam....

Tanpa Nama berkata...

hye dayana,i miss you,i love you so much dayana,4 ever,in my brain.i love you so much,you beautiful girl

memberazzamdidi berkata...

dayana,saye suke awk,sudikah awk jadi girlfren saye,harap balas,i love you so much 4 ever

liyana berkata...

hai dayana...saya ingin mengucapkan tahniah kpd dayana kerana sudah menjadi juara idola kecil musim ke-2...

nana berkata...

dayana blh tk sye nk no fon awk

najwa aziz berkata...

dayana bleh jadi kwn baik saya??

Tanpa Nama berkata...

SUMA DATAS GILER KE??? HAHAAHA..

Tanpa Nama berkata...

saya dan haikal dari alor star kedah bleh kami minta no. fon please.......kot mana pun kami takkan kacau awak cuma nak minta no .fon

Tanpa Nama berkata...

hai dayana saya ni peminat awak la awak ni cute la suara pun merdu

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum dayana saya minat giler kat awak boleh bagi no fon awak ramai kawan-kawan saya kata awak ni cute giler.bye kirim salam saya pada keluarga awak.

Tanpa Nama berkata...

salam dayana sy nk nombor telefon awk plessssssssssssssssssss

Tanpa Nama berkata...

salam

hanis berkata...

assalamualaikum dayana,saye nk nombor telefon awk leh x...saye nk jadi kwn awk leh x???dayana awk comel lah sooo cute

Tanpa Nama berkata...

hai dayana..sy da add awk..nnti jgn lpe accept yeh..rmi owg kte mke sy mcm awk..ary sy g serembn karaoke,ad 1 mkck tny awk dayanakn..hahaha..kelakar..

Tanpa Nama berkata...

salam dayana.
sy mnt sngt kt dayana.
fienaz pon sy mnt.
korang ber2 mcm kmbr.
muke sbiji.

Tanpa Nama berkata...

Assalammualaikumwarahmatullah..Selamat sejahtera sye ucpkn kpada Dayana..Apakah perkembangan terbaru Dayana pada tahun 2011 ini? Bley x klau sye nk nombor telefon Dayana..Sye harap Dayana dpt memenuhi permintaan saya yang satu ini..Amin!

Tanpa Nama berkata...

nk no tel dayana

Tanpa Nama berkata...

dayana knape tk boleh bagi no.tel awk,fienaz,aril dan azzam.bagilah please............

Tanpa Nama berkata...

azzam nk no. tel boleh.please ....
aril nk no. tel boleh.please .....
fienaz nk no. tel boleh.please....
dayana nk no. tel boleh.please....
saya berharap kamu akan bagi no.tel ok.....
my name is ana syuhada .umr sye 13 thn .tarikh lhir sye 5 disember 1998.nk dkt dgn dayana larh...

Tanpa Nama berkata...

dayana

Tanpa Nama berkata...

eeeeeiiiiii....kau ni gediklah dayana gile..ingat kau tu sape..berlagk plak tu...bencilah die ni..tau x kau x sesuai langsung dgn azzam!! gedik!!! bajet...sombong lgi..ingt suare kau tu sdp sngt ke..blah la..bile aku dngar suare kaw tu..mesti aku ingt orang gile kt tepi jalan yg memekak..nyanyi ntah pape..I HATE YOU okay..Fienaz Love Azzam

Tanpa Nama berkata...

Dayana!!! sweet larh! cute3!! steady3!! goodluck untuk pikat hati Azzam yg handsome!!

Tanpa Nama berkata...

siapa sebelah dayana tu.

Tanpa Nama berkata...

yg kay sbelah dayana adalah kak diana deniella lah.ni no dayana 0142150608....sorry arh korang smua dayana tk bgi no.tel dlu maaf sangat-sangat...:-0

Tanpa Nama berkata...

yana the best

Tanpa Nama berkata...

kau tu dah la seksi bodoh dan gila kau sesuai dengan orang gila

Tanpa Nama berkata...

awak kalau awak nak tahu azam nak dekat fienaz tau tak jadi boleh tak jangan ganggu mereka boleh ???? ok bye .....I LOVE YOU

Tanpa Nama berkata...

fienaz bad girl dayana steady girl

Tanpa Nama berkata...

awak ni cntik la dayana

Tanpa Nama berkata...

awak ccccccccccccuuuuuuuuttttttttttttteeeeeeeeeeeeee dayana

Tanpa Nama berkata...

so pretty.......(steady girl)

hidayah berkata...

dayana awak mmg cun!!!

hidayah berkata...

dayana nk mintak alamat akaun facebook awak leh x?

Tanpa Nama berkata...

ye lah................

Tanpa Nama berkata...

hai awak buat ape tu boleh kita jumpe dekat sekolah esok kat kanten kerusi yang ke tige esok ok bye you are very cun

Tanpa Nama berkata...

I HATE YOU
FIENAZ LOVE AZZAM

Tanpa Nama berkata...

i d0nt kn0w about that..

Tanpa Nama berkata...

aku tak kenal ko sebenar nye...tapi jangan lah terlalu sombong ngan peminat...org lain pun boleh jadi artis..tapi mereka saje je tak nak tunjuk bakat mereka...aku bukan minat pun kat ko dan semua kawan idola kecil ko tu,,,

Tanpa Nama berkata...

dayana awak ni comel sangat

Tanpa Nama berkata...

dayana the best

Tanpa Nama berkata...

dayana,saya nak no fon boleh?

Tanpa Nama berkata...

dayana cun,comel dan cantik

Tanpa Nama berkata...

dayana mana leyh kasi korang fon...

Tanpa Nama berkata...

awak sgt best..

Tanpa Nama berkata...

dayana,saya nak nasihatkan awak tutuplah aurat kerana berdosa jika mendedahkan aurat kpd org yg bukan mahram kita lebih-lebih lagi jika kita sudah baligh.jaga juga batas pergaulan di antara lelaki dan perempuan.

ruhil berkata...

tutup lah auratmu saye blajar agama dosa kalau x tutup aurat

AidaAmer berkata...

tq pada yg hanta komen kt ats ni..jgn lupe dptkan album terbaru dayana nanti di pasaran...sebagai ibu pada dayana..sgt terharu dgn segala pujian n sokongn yg tidk berbelah bahagi..pd yg tk suke,tq jgk sbb tk suke...Hanya Allah saja yg bisa membalas...pd yg mint n sayang Dayana..doakan lah die semoga menjadi seorang yg berjaya..Bakat yg Allah bg adalah anugerah yg tidk ade pada semua org..siapa yg menghina maka die menghina ciptaan Allah,,,pedulikan dgn PHD2 yg tidk boleh n sama sekali melihat org senang...doakan sentiasa ya...Aminnn..

Tanpa Nama berkata...

dayana..aritu sy ada call awk..tp npew x agkt2???knpew sombong sgt erw???antr mesj pown x blas..

Tanpa Nama berkata...

heys ibu kpdew dayana, suruhlar dayana 2..tutup aurat cikit..x mluw taw klaw org nmpk.lg org nk kutuk ada larw..klu dayana tutup aurat,lg org puji taw..^^syafiqa^^

Tanpa Nama berkata...

tak best langsung

Tanpa Nama berkata...

kalau nak bagi org tu minat ngan awk....please jgn gedik....tutup aurat tu....barulah manis....

Tanpa Nama berkata...

tak suka

Tanpa Nama berkata...

gedik

AZZAM berkata...

HAI SAYA AZZAM.....NO,PHONE SAYA 019-3925815

Tanpa Nama berkata...

dayana saye nak no. tel dayana.......

fazrena berkata...

saye peminat awak.......

fazrena berkata...

dayana cute n steadyyyyyy girl.........

Tanpa Nama berkata...

Awak ni gedikla dayana
seksi pulak tu
:P

Tanpa Nama berkata...

menurut aq,fienaz lagi ok dari ko ye dayana gedik

Tanpa Nama berkata...

hai..azzam sye nk nmbr tifon awk leh tk?.....

Tanpa Nama berkata...

wei,kowang ne mnx number dayana bkn nye dier kasik pown..biaselah ann,,,dh jd poplar..dh x igt pnyokong kau kt luar sne 2 ker???^^syafiqa^^

Tanpa Nama berkata...

Hi,Dayana.Dayana kenal saya;Juhaidah, Saya pernah add facebook ni nama facebook saya Ju Lisa Una.
Nanti kita sembang lagi.Kat facebook,atau kat biodata dayana ni.

Tanpa Nama berkata...

Dayana cutelah
I LOVE YOU DAYANA from JUHAIDAH

Tanpa Nama berkata...

KO NI DAYANA,GEDIK SANGATLAH,KO INGAT SUARA KO TU SEDAP,SO KO BOLEH BELAGAK PLEASLAH SUARA AKU WAKTU NGAJI LAGI SEDAP INIKAN PULA KALAU MENYANYI

ibtisam~ berkata...

BUAT SEMUA PENULIS UDOH2 LE TU NGUTUK DAYANA KESIAN DIA ,AKU NI BUKAN NAK BELE DIA,TAPI APE YANG AKU PERHATIKAN KORANG SURUH DIA PAKAI TUDUNG,CAKAP BERDOSALAH KALAU X PAKAI TUDUNG ,PADAHAL KORANG PUN SAMEJE BERDOSA NGUTUK DIA,LANTAK DIALAH NAK PAKAI TUDUNG KE TIDAK,BUKAN KITA BEDOSEPUN DIA YANG BERDOSA,AKU TAHULAH DIA LAGI CANTIK DARI KORANG X PAYAH LAH NAK JELES PULAK

Tanpa Nama berkata...

X PAYAHLAH NAK PASANG KAN FIENAZ DGN AZZAM ,JODOH DI TANGAN TUHAN ,KORANG NI TUHAN KE

Tanpa Nama berkata...

yew betul tu jodoh di tangan tuhan..kita ni pun entah hidup x lma...nak mengutuk ja..

Tanpa Nama berkata...

dayana saya nak jadi admin awak tapi saya tak tau nak buat cam mana ni..??tolong cakap boleh...my fb:syamimi kaseim...add tau..nanti saya nak chat ngan awak..pasal admin ni ok...

Tanpa Nama berkata...

tahu x pe sekarang ni gempe bumi telah melanda di indonesia tak lame lagi mungkin negara kite pula ke ,tapi aku x tahu korang jangan tanye aku banyakkan buat pahale paham

ibtisam~ berkata...

aku rasalah juara kamilah bintang tu suara dia lagi sedap

Tanpa Nama berkata...

aku rase sape yg kate dia cccccccccccccuuuuuuuttttttttteeeeeeeee tu kene pakai spek mate

Tanpa Nama berkata...

kau ingat kau cute sangat...!!!!
kau tu lah yang patut pakai spek mata tengok dayana..!!!!korang tak habis2 nak ejek dayana
kesian kat dayana

jangan ejek2 dayana lagi..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
from:peminat setia dayana yang membela dayana...
:p :p :p :p :p...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!////////@@@@

*&^%$#@!*&^%$#@!~!@#$%^&*
~~~~~~~~~

Tanpa Nama berkata...

betul3 jahat sungguh korang...!!!
!

Tanpa Nama berkata...

orang yang rabun je yang ejek2 dayana tu..

Tanpa Nama berkata...

tahu x pe sape 2 ejek dia tengoklah masuk api nerake nanti ;daripade niqisya

Tanpa Nama berkata...

hei kalau aku kena pakai spek mata aku dah lame pakai ,sorry sikit .daripada kau bela dayana lebih baik kau bela diri kau tu lagipun aku ni memang cantik pun,habistu kau ingat kau tu cantik cangat ke ,piiiiiiiiiiiillllllllllllllllaaaaaaaaah mabuk !!!!!!!!!!!!!!! orang gila lagi lawa daripada kau lagi pun kalau kau nak bela dia suruh dia pakai tudung ,dia ingat cantik sangat ke kalau dia dedah kan aurat dia tu ,kalau macam tu lebih baik kalau x pakai baju langsung

Miswani Kaseim berkata...

weh kau tengok tak fb siti amirah dayana kenapa gambar profile picture dayana pakai tudung..kau tu berlagak sangat apsal..!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kau duduk surah berapa dah mengaji..??jangan berlagak okey..

Tanpa Nama berkata...

betul tu...siapa yang minat dia..dia bukan popular sangat..pasal dayana pon nak gaduh..gaduh sebab dayana tak pakai tudung...kenapa kau nak marah sangat dayana..!!!belambak lagi orang tak pakai tudung..lepastu kalau orang lain tak pakai tudung kau tak marah pulak..!!!!!semua idola kecil tak pakai tudung..kalau korang cakap fienaz chumel pon sama jugak yang kau cakap dayana tak pakai tudung..!!!!!!!!!!
I MINAT DAYANA..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

EEEE...GEDIK LAH POMPUAN KAT ATAS SANAAAAAAA TU..YANG EJEK DAYANA
I SO GELI YOU KNOW..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

what ever i'dont care. eh orang kat atas sana ko ingat ko tu ,aku x geli ke cakap bahasa inggeris pun kucar- kacir ,geli pun x tahu,sekejap bahasa inggerislah,sekejap melayulah.ko ni orang asli ehhhhhhhh

Tanpa Nama berkata...

i'm very nauseating !!!!!!!!!!!!!!!!!(kalau x paham ko memang org asli)-sila cari kamus geli itu ape

Tanpa Nama berkata...

baiklah tuan puteri berlagak..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
berlagak nak mampos...what ever i dont care konon...kalau nak cakap bahasa inggeris ejaan tu budak darjah 1 pon boleh tulis...i faham you cakap apa..but i so angry with you..dah la berlagak cantik..aku doakan untuk tuan puteri BERLAGAK "YA ALLAH BUKAKANLAH PINTU HIDAYAH KEPADA TUAN PUTERI BERLAGAK NAK MAMPOSSS"..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......
AMIN YARABBALALAMIN......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*&^%$#@!~!@#$%^&*&^%$#@!@#$%^&**&^%$#!@@#$%%^^*~~~~~~~

Tanpa Nama berkata...

betul tekaan aku yg ko ni memang orang asli ,orang asli reti cakap /\][';.,@3$!^*@()+_%#```````:"?>,<,$$$ macam ni ,keluarlah kau daripade agame islam ,lagi pun aku x nak ade sedara sesame islam macam kau ni ,buat sakit jiwa je

Tanpa Nama berkata...

betul ke...tak tahu pon..
hahaha..!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

koya gila tetiba ketawa,macam orang gila ,emmmm sorry tersalah cakap bukan dah memang pun

Tanpa Nama berkata...

untuk:dayana
daripada:aneesa siti norshazliana
dayana awak cantik.saya minat awk leh sy nk n.fn awk x..sy nk jadi rakn awk leh x...kalau x leh tapelh.

Tanpa Nama berkata...

awak cantik

Pes-1Malaysia berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

kenape buang?

Tanpa Nama berkata...

dayana..saya bukan nk mengutuk..tapi sebagai artis, awak kena lah tutup aurat sikit..tak pakai tudung pun tak pe..yang penting baju tu bagi la sesuai dengan badan..kita ni umat Islam..tak baik kalau dedahkan aurat...saya tak mengutuk awak..ni pun untuk kebaikan awak di dunia dan di akhirat kelak...asalam...

aiman mukhriz berkata...

aiman:saya suka suara awak yang merdu dan yang penting awk jngn sia-siakan semuani saya memang teringin nk jadi mcm awk saya tk tau klau awak ingat saya ke tk tapi afi,izzah,faruzi awk ingat tk?

Tanpa Nama berkata...

assalammualikum, sayana dayana awk x deruja boleh chat dengan dayana buka lah fb dayana nm fb dayana ameda kalau gambar.gambar sekeluarga dayana

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 341   Terbaru› Baru»

Catat Ulasan


Rahsia Kuruskan Badan. Keterangan lanjut,sila klik sini
 
◄Design by Lirikami