Home » » Biodata Mila AF

Biodata Mila AF

Biodata Mila Jirin

Biodata Mila Jirin

Nama sebenar: Noorsyarmilla Jirin
Tarikh lahir: 23 Disember 1987
Asal: Teluk Kumbar, Pulau Pinang
Pendidikan: Sekolah Menengah Teknik Tuanku Abdul Rahman Putra Al-Haj, Air Hitam, Pulau Pinang
Pencapaian: Juara Akademi Fantasia musim kelima (AF5) dan Artis Baru Wanita Popular, Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2007
Album: Persis Mutiara
Filem: Apa Kata Hati dan Lu Pikirlah Sendiri The Movie, manakala suaranya turut digunakan dalam filem muzikal Walt Disney, High School Musical yang dialih kepada bahasa Melayu. Mila melakonkan watak Gabriella.
Perniagaan: Mengusahakan produk kecantikan, LuvMILA yang diselenggara LuvMILA Corporation Sdn Bhd (www.luvmila.com.my)

Biodata Mila AF @ Lirikami

26 Komen:

Tanpa Nama berkata...

kak mila...sy sme bfday ngan kak mila a...sye bru nk msok 14 taon..sy ika,dr s.alm..

Tanpa Nama berkata...

hai....mila....saya peminat awk tau...
semua lagu mila saya hafal.....
saya x akan lepaskan peluang kalau
mila menyanyi di tv....
macam kat jangan tidur lagi....

Tanpa Nama berkata...

akak nyanyi lau menanti,kaudan aku,jika kau ubah fikiran kan

Tanpa Nama berkata...

akak cantik la saya kenal abang akim akak mesti kenal kan suka abg akim juga mmmmmuuuuuaaah dekat kak mila dan abg akim

Tanpa Nama berkata...

Buat apa nak banggakan sangat? Mila ni sendiri yang menggatal nak mengorat Akim. Akim pun aku rasa tak suka Mila gatal-gatal pegang dia! Suara macam itik boleh pula diguna untuk watak Gabriella yang memang dah jelas-jelas lagi cantik dan suara Gabriella lagi sedap didengar daripada Mila tu! AKU BENCIKAN MILA UNTUK SELAMA-LAMANYA!

Tanpa Nama berkata...

hey !! jangan cuba nak kutuk2 mila k ? ko cermin mke ko dulu. ntah2 suare ko pon mcm KATAK !! haha ..

Tanpa Nama berkata...

aku minat sangat dgn mila tau.. biar org nk ckap ape kew kt awak mila..saya ttap suka mila sampai akhir hayat..sape yg mgutuk mila tue maybe muka die da hodoh n da macam pecah rumah...! I luv MILA FOREVER....MUUUAAAAHHHHHH:)

Tanpa Nama berkata...

hai kak mila..... Apa khabar ....,,/

Tanpa Nama berkata...

ai kak mila tgh buat ape?

Tanpa Nama berkata...

hey budak yang cakap suara mila macam itik tu macam la suara kau tu sedap sangat mila tu bolah tahan lagi pada kau kalau suara dia macam itik macan mana dia boleh masuk af siapa yang cakap suara mila nmacam itik tu dan kutuk mila tu aku benci dia sebab dia sewel

Tanpa Nama berkata...

siapa cakap mila suara macam itik tu suara dia macam beruk garu sana garu sini kelakarlah

Tanpa Nama berkata...

kak mila ni comel la masa senyum cun gila nain kali isi gambar senyum lagi tau

Tanpa Nama berkata...

eh janganlah isi gambar senyum je isi la gambar kak mila dan abang akim senyum sama ek

Tanpa Nama berkata...

aku sokong tu

Tanpa Nama berkata...

kak mila tak ste nx mtk no fon

Tanpa Nama berkata...

kk mila 23 dsmbr .. sy 21 dsmbr huhu .. peace !! :D

nur fatin nadia berkata...

KAK MILA I LIKE U FOREVER!!!!!!!!!!!!

nur fatin nadia berkata...

kak mila ade yahoo massenger?????

Tanpa Nama berkata...

salam,kak mila betul ke ,mila dan aril ,couple...tp ,stacy & akim couple jge....msuk dlm suratkabar gmbr,stacy & akim.....tersebar..

Tanpa Nama berkata...

mila muke cam taik jer.. ><

Tanpa Nama berkata...

salam akat mila apa khabar,aboiy cantiknye die,anak spe la 2 hehehehehehehe...

Tanpa Nama berkata...

mne ad abg akim n kak stacy bercouple...they just friend,x lbih dri tu...gosip tu bknnye btul.sesuai klo abg akim n kak mila bercinta...nmpak sweet

Tanpa Nama berkata...

OO

Tanpa Nama berkata...

ala...skarang ni stacy n akim tngah hot lar...hmm

Tanpa Nama berkata...

Hai kak Mila,kak Mila dah lah cantik,suara pun meletop!!!I Love kak mila 4ever & ever

Tanpa Nama berkata...

Hai kak mila saya sama saye org penang jgk......nnt blh lh kita jumpa......

Catat Ulasan

 
◄Design by Lirikami