Home » » Biodata Hanis Zalikha

Biodata Hanis Zalikha

Profil Hanis Zalikha Zainal



Profesyen: Model dan pelakon sambilan, pelajar

Usia: 19 tahun

Tempat lahir: Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

Ketinggian: 168 sentimeter

Berat: 50 kilogram

Adik-beradik: Anak kedua daripada enam beradik.

Biodata Hanis Zalikha @ Lirikami

7 Komen:

Tanpa Nama berkata...

ooo..aq mnat same dy cantik...tggi dy same aq...cume aq muda 2 taon dr dy..

Tanpa Nama berkata...

alaa muda lagi dari izzue islam tak best lak
tp betul kata hang dia nih cantik gak
apapun aq lagi muda dari dia aq sebaya najwa latif 18 tahun baru

Tanpa Nama berkata...

ekeleh 168 cm ...
ariz forteen pon baru 166cm berat badan ariz forteen tuh pon baru 50 kg
ariz forteen yang muka ala ala korean tu
try lah cari FORTEEN kat google nanti kalau tak tahu lah
izzue islam pon ahli kumpulan forteen
semua handsome belaka kalau tak percaya cari lah jer kat internet sah sah dapat punyer....

Tanpa Nama berkata...

haah lah handsome gila si saiful ridzuan abd hamid aka ariz tu kiut laaa ameer tinggi dan kurus jer rasanya ameer baru 23 tahun kot...
ariz 24 dan ariz paling tua
ameer plak paling muda
one 24 tahun
izzue 23
aq tetiba plak nak jadi forteenagers nih walaupon aq dah 26 tahun
eh kalau tak silap aq one tuh rizu dalam rancangan OIAM dulu kan masa tu handsome gila dia bau 19 tahun masa tuh ada sorang nih dari mojo nama aweera muda setahun la kan pon dari rancangan yang sama kan...

nafisah aziz berkata...

Die sme baya dgn izzue islam la.. dua2 lahir thun 1990.. sme umur dgn sya.. nie maybe biodata lme..

nafisah aziz berkata...

Die sme baya dgn izzue islam la.. dua2 lahir thun 1990.. sme umur dgn sya.. nie maybe biodata lme..

Tanpa Nama berkata...

ape kis lah die punye nenek orang parit tengah lah hahahahahahahahahahahah

Catat Ulasan

 
◄Design by Lirikami