Home » » Sinopsis The Princess Man (Drama Korea)

Sinopsis The Princess Man (Drama Korea)

Sinopsis The Princess Man (Drama Korea)

The Princess Man adalah kisah sejarah romantik percintaan anak perempuan, Raja Sejo Lee SeRyung dan anak lelaki musuhnya, Kim musuhnya Jeong Seo Kim Seung Yoo.Kisahnya berkembang apabila berlaku pergolakan dalam hubungan percintaan tragis suka dan duka antara Puteri Seryeong anak kepada Putera Suyang dan cucunda kepada Kim Jong Seo bernama Seungyoo.

Seungyoo seorang lelaki yang kacak dan budiman manakala Puteri Seryeong pula seorang yang miliki sifat periang penuh keyakinan dan sifat yang ingin tahu serta berani. Pelbagai babak melucukan mahu pun menyedihkan yang berlaku dalam diri kedua-duanya.


Tak diduga takdir menentukan mereka jatuh cinta antara satu sama lain. Namun hubungan mereka mendapat tentangan hebat daripada keluarga kedua-dua pihak yang bermusuh sejak zaman dahulu lagi. Di sinilah bermulanya ujian dan cabaran bagi pasangan bercinta ini untuk membuktikan keutuhan cinta mereka samada benar-benar sejati atau sebaliknya.

Bagaimana pula situasi pihak keluarga yang menentang hubungan mereka? Dapatkah mereka tersenyum bahagia melihat penderitaan ditanggung anak mereka akibat percintaan dihalang oleh mereka? Saksikan The Princess Man!

Pelakon The Princess Man: Hong Soo-Hyun, Song Jong-Ho, Lee Min-woo, Kim Yeong-cheol dan Lee Soon-jae.

Sinopsis The Princess Man (Drama Korea) @ Lirikami

 
◄Design by Lirikami