Home » Lirik Lagu SeluDOPE - Akeem

Lirik Lagu SeluDOPE - Akeem

Lirik Lagu SeluDOPE - Akeem

Masih Woodlands dari dulu sampai sekarang
Jual laris dorang tuduh gua pakai barang
Can't help beri perhatian cam awek berpakaian jarang
Was sikit tak goyang takyah korang action garang
Susun kate jangan bebel sembarang
Lain yang dia nak hang lain yang datang
Selidik latar belakang sebelum acah belakang
Nanti dah terlambat lu menyesal pulak kang
Gua bukan samseng tapi tak jugak asing
Still in da neighborhood dengan selipar Tat-Sing
Connected from Sembawang sampai hujung Marsiling
Cara halal or haram gua tetap hustlin'
Masih buat bising dengan guitar lepak bawah block
Kamelia Kamelia feeling Papa Rock
Jiwe tetap rock HipHop ke HardRock
Underground macam mane pun gua tetap top
Sudah enuff talk banyak songeh banyak bohong kan
Banyak dah besar kepale dah besar macam ikan lohan
Banyak dah kurang ajer maknya dah amekkan rotan
Its go hard or go home

Takda gostan
Hidup secara spontan
Ajal siapa tahu
Ramai berbual kosong cakap dorang la nombor satu
Mungkin dorang da lupe mungkin tak tau malu
Ramai tak kenal muke tapi dah hafal lagu

Hater mula kaku my money getting fat
Tangan takleh masuk saku
Bitches tryna stick around
A ta tha macam Tatu
Everyday is looking like
Selamat tahun baru
Fresh dari hujung rambut sampai hujung spatu
Bout time korang sujud sudah masuk waktu
Sudah masuk waktu
Bout time korang sujud sudah masuk waktu

Yeah sudah

Visit:
http://www.liriklagumuzika.com

Lirik Lagu SeluDOPE - Akeem @ Lirikami

 
◄Design by Lirikami