Home » » Sinopsis Aku Pilih Kamu

Sinopsis Aku Pilih Kamu

Sinopsis Aku Pilih Kamu
 
Aku Pilih Kamu mengisahkan tentang Qesya yang sudah bercinta dengan Iskandar selama 5 tahun. Qesya mahu Iskandar berfikir tentang masa hadapan mereka. Cinta yang ada sudah cukup kuat dan Qesya mahu hubungan mereka menjadi halal. Namun Iskandar pula bercita-cita tinggi. Dia mahu menyambung pelajaran sehingga ke peringkat tertinggi.

Iskandar sayangkan Qesya namun dia juga tidak mahu mengorbankan impiannya. Imran, ayah Qesya tidak lagi sanggup melihat anaknya bersama lelaki yang baginya tidak bertanggungjawab. Membawa anaknya keluar tanpa sebarang hubungan.

Qesya pula sememangnya membenci ayahnya marah apabila Imran mengherdik Iskandar. Namun jauh di sudut hati Qesya, dia sedar bahawa ayahnya betul. Kalau betul Iskandar cintakan dia, megapa lelaki itu tidak pernah berfikir tentang perkahwinan? Hidup Qesya berubah apabila Alif muncul. Imran tekad untuk mengahwinkan Qesya dengan Alif kerana dia yakin lelaki itu boleh membimbing anaknya yang banyak berubah.

Qesya memberontak kerana dipaksa. Bagaimanakah kesudahannya? Qesya tetap akan berkahwin dengan Alif, pilihan ayahnya atau dia mengikut hatinya lalu bersama Iskandar?

Aku Pilih Kamu (2013) Official TrailerVisit:
http://www.liriklagumuzika.com

Sinopsis Aku Pilih Kamu @ Lirikami

 
◄Design by Lirikami