Home » » Lirik Lagu Satu Kali - Joe Flizzow

Lirik Lagu Satu Kali - Joe Flizzow

Lirik Lagu Satu Kali - Joe Flizzow

Ada hari lu
Ada hari gua
Tapi hari ini
Hari gua

Gua nak lu dengar
Sekali je
Satu kali
Boleh?

Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak-budak bawah blok
Dua kali untuk budak-budak bawak Glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih don’t give a...

Fakta, ramai MC luar sana yang sampah
Semua aku sapu
Fakta, liriks semua fiksyen semata-mata
nak buat lagu
Ok kau buat lagu aku nak buat sejarah
Kau buat bising kami bikin khazanah
Kau buat Visa debit kad aku buat visa pelawat
Tanya semua kedutaan tanya semua pegawai
Aku masih berjalan mencari informasi
Gelar ku Optimus Prime sentiasa transformasi
Suara generasi analog temu digital
Puisiku lirikal perkuatkan yang spiritual
Kalau panjang umur sampai ke tua aku sopan
Always nice on the mic champion is Johan
Enjin mereka kuasa kuda? Kuda aku Trojan
Kapal aku Bugis, Rajaku nakhoda.

Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak-budak bawah blok
Dua kali untuk budak-budak bawak Glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih don’t give a...

Faktor-faktor aktor-aktor
Ini semua kena ‘lyrical embargo’
Tidak kenal Biggie tak kenal Tupac Shakur
Tak pernah dengar Rakim, Wu Tang, De La Soul.
Untuk KL ku berlari Run-DMC champions pindah ke JB dan
We’ll make some noise down south turntables out
Mana kaset lama dan piring hitam di simpan?
One-Two
Satu, dua, tiga elemen empat
Hip hop tidak mati cuma dia kurang sihat
Dan memang benar peminat yang ada ubat
Jadi dalami seni ini sebelum ia terlambat
Jangan biar media massa meracuni minda
Ambil yang jernih keruh jangan di simpan
Jangan sesekali tertipu dengan penampilan
Kemahiran programming mereka bisa menjahilkan

Satu kali untuk mata yang memerhati
Dua kali untuk mereka tak puas hati
Tiga kali mereka tidak buat apa
Empat kali aku masih berdiri saja
Satu kali untuk budak-budak bawah blok
Dua kali untuk budak-budak bawak Glock
Tiga kali mereka masih run from the cops
Empat kali mereka masih don’t give a...

Don’t give a give a... Fakta
Don’t give a give a... Faktor
They don’t give a give a...
Don’t give a give a...
They don’t give a give a... Fakta
They don’t give a give a... Faktor
They don’t give a give a... Fakta
They don’t give a give a...
They don’t give a give a...
They don’t give a give a...

Dah
Okay lu dah dengar
Wa dah cakap

Dunia ni ada undang-undang
Ada peraturan

Ada tradisi dan ada adat

Jadi lu kena ada cara

Don’t give a give a... Fakta ... Faktor

Mereka tidak memberi sebab
Apabila membuat apa yang mereka buat
Jadi biar mereka buat mereka dan kita buat kita

Right, Flizz
Hey y'all always good?
47500 me out
Peace

Visit:
http://www.liriklagumuzika.com

Lirik Lagu Satu Kali - Joe Flizzow @ Lirikami

 
◄Design by Lirikami