Home » » Lirik Lagu Transfomers: Aman RA

Lirik Lagu Transfomers: Aman RA

Lirik Lagu Transfomers: Aman RA

Dari segumpal daging, kemudiannya diberi
Darah seni, urat dawai dan tulang besi
Bukan Optimus Prime, bukan Optimus Prime
Autobot rap, oh-oh-oh Optimus Rhyme

Dari angkasa lepas, turun turun ke bumi
Kembali ke Illahi hanya lepas dikebumi
Misi kejar ganjaran macam cari all spark
Kami nak, kami nak – we don’t give a fuck

Dulu ada kat CC sekarang ada kat TV
Dan ada perhatikan aku macam CCTV
Sebab ramai tak kenan bila aku kedepan
Dulu aku peluru sekarang aku big gun

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

Baru 1 2 3 lagu aku bagi
Ada support gila babi mintak lagu lagi
Ada nafi macam Cadbury tak ngaku babi
Dan budak baru orang lama harap aku jadi

Leader new skool tapi aku Wu-Tang aku
Dari rangking nombor satu bak hutang aku
Live show bayar penuh jangan kurang seringgit
Aku rap secialist kerek bukannya kadet, geddit?

Dulu ada kat CC sekarang ada kat TV
Dan ada perhatikan aku macam CCTV
Sebab ramai tak kenan bila aku kedepan
Dulu aku peluru sekarang aku big gun

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

Kadang-kadang aku tertanya napa hidup begini
Dan macam mana boleh aku ubah hidup ini
Dan aku yakin walau apa pun berlaku
Aku kekal cuba ubah nasib aku

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

#Transformers
Bila kena kerja roll out
#Transformers
Masa kerja kena all out

Visit:
http://www.liriklagumuzika.com

Lirik Lagu Transfomers: Aman RA @ Lirikami

 
◄Design by Lirikami